Arelinnannesi Kızlar gittik bugün gerek gördüler o yüzden haftada 2 defa başlıycsz raporlu şekilde o raporu da sordum geri silinebiliyor hastaneden dediler işte çarşamba günü ram raporu almaya gıdıcez hastaneye ekranı da tamamen ortadan kaldırıcaz
Arelinnannesi İşte sizde hayatınızı baya değiştireceksiniz dedi mesela bol bol sorun cevap vermesini bekleyin dedi örnek masada çay ve su mu var şu mu istiyorsun yoksa çay mı gibisinden çok uzun uzun cümleler kurmayın dedi Ayriyeten servisi var zaten evinden alıp evine bırakıcak
Arelinnannesi hepbahar123 3 yaşında tam çok çok azdı Anne Baba, halil ( eşim),( bebi) kardeşi, yes, no, hadi,( lükki) lütfen ciss kaga tuvalet ini işte birdee oda ara sıra yani
Arelinnannesi Deletedmom192 3 4 saat kadar bakıyordu bu yaşta en maksimum bakma süresi 30 dk dedi onuda önermiyoruz ama dedi
Arelinnannesi Deletedmom192 evet işte ama doktor genetik olduğunu da söyledi bakalım psikolog ne diyecek perşembe günü ben 4 yaşımdan sonra konuşmaya başlamışım ama ben beklemek istemedim geri kalsın istemiyorum parka çıktığında çocuklarla konuşsun istiyorum bi iletişim halinde olsun
Deletedmom192 Arelinnannesi ne guzel dusunmussunuz goturmekte fayda var tabı kı. Aklınızda suphe kalacagına. Kac aylıkken baslamsıtı ektan bakmaya
Arelinnannesi Leylahanli yav anlamıyorum 4 yaşında ki eşimin arkadaşının çocuğu da konuşmuyormuş onu diyor bana ya ben dedim çocuğum konuşsun istiyorum
Aloneeee Götürmekle en güzelini yapmışsınız 🫶 benim kuzenimin çocuğu da konuşmuyor. Babası da geç konuşmuş dediler beklediler konuşur diye şuan 4 yaşında ama hala konuşmuyor ve onlar ısrarla geç de olsa konuşur diye bekliyor laf da anlatamıyorum. Ne kadar erken önlem alınırsa o kadar iyi