mantik_0 Merhaba.. Gaz damlasını gündüz mü kullanmak gerekir yoksa aksam mı. Nasıl kullanılırsa etkili olur tecrübeli anneler 🙈
Babybeste mantik_0 günde 4 kere sekiz damla veriyorum ben uyanık olduğı saatlere göre ayarlıyorum. Hemen her damla bu civarda kimisi 3 kere kimisi 4 kere.
Aselinannesii1312 mantik_0 damlaya göre değişiyor hangi damlayı kullanıyorsun? Mesela ben sap kullanıyordum günde 3 kez 8 damlaydı ama bize yan etki yaptı. Relactaz kullanıyorum 4 saatte bir 8 damla verebiliyorsun gecede dahil ama ben çoğu zaman vermiyorum çok nadir veriyorum
zeynepyazar Aselinannesii1312 merhaba bende sap i kullanıyorum ama yan etki derken ne oldu acaba bizde de kullanmaya başlayınca kabızlık oldu sanırım damladan olabilir mi acaba 😥
mantik_0 Cansu89 yatarken mi vermek gerekiyormuş peki. Ben bugun başladım saat 5 te verdim. Bir de yararını gördünüz mü
Cansu89 mantik_0 evet daha birkere kullandm ama etkisi oldu baya aynı saatte kullanmak gerekıyor gece vermemdekı sebep rahat uyusun dıye eger gündüz çok gazı olursa gündüzde verebilirsiniz
mantik_0 Cansu89 verince anında mı etki ediyor acaba iste onu bilemedim ben 🙈 anca etki eder diye o saatte verdim olmazsa bende o saatte veririm 🤗
EymeninAnnesi0212 mantik_0 ben hangi saatler ataksa o saatlerde veriyorum mesela bebeğim gece daha problemli o yüzden gece yarısı veriyorum
Aselinannesii1312 zeynepyazar bizde kusma yaptı ama kabızlıkta yapmış olabilir çünkü hergün 2 kere kaka yapan bebeğim 4 günde bir yapmaya başladı ona bir şey diyemem emin değilim ama süper gaz çıkartıyo gerçekten ama ben bıraktım ne olur ne olmaz diye
bianneeee mantik_0 sab simplex 6 saatte bir 7 damla bio gaia günde 5 damla etkisini gördüm tabi doktorum önerdi bu gaz ilaçlarında düzenli kullanım önemli yoksa pek işe yaramıyor
Zeliha23 mantik_0 günde 3 defa ben 5 saat aralıklarla veriyorum benim kullandigim aguline bir cay kasigi iciriyorum 3.5 ayligiz masaallah 2 aylikken bitti gazimiz ama hala kullaniyirum
mantik_0 Bu gece ilk kez kullandık gaz damlası ve bebeğim hiç olmadığı kadar fazla agladı,😔 bu gaz damlaları yan etki yapıyor mı. Acaba bebeğimün gazı azdı da onu zorla Dı mı gaz zorla cıkmak için diye düşündüm tüm gece 😔