Arelinnannesi Kızlar oğlumun ateşi 38.5 evde calpol yok 3 gibi falan da kustu neden olur 3 yaşında sabah iyiydi birşeyi yoktu başka şurup içiriyin mi bekliyim mi
yirmiyedimayisdersin Arelinnannesi yaşına göre parol verin, eklemlere soğuk uygulama yapın bezle pamukla, ama çok uzun süreli değil bu sefer fazla üşür bi ısın bi soğu olmasın, artarsa doktora gidin
saripapatyam_ Arelinnannesi salgın var kapmış olabilir şuan her yer hastalık yuvası. Yarın ilk işiniz calpol dolven alın evde bulundurun. ateşi düşmezse 4 saatte bi dönerek kullabilrisiniz ateş düşürücü. Koltuk altına ensesine alnına diz kapağının arkasına ayakların altına nemli bez koyun ateşi çok yüksekse ince uzun kollu zıbın altında ince bi Eşofmanla bırakabilirsiniz bir süre ateş Düşürücü olsaydı işinizi kolaylsştırırdı. En kötü İhtimalle ılık duşta aldırabilirsiniz çok geçmiş olsun
Arelinnannesi 38.2 olmuş şuan üstünde battaniyeyi actı örtünmüyor sadece üstünde kazak var 1tane birde altında kısa iç çamasırı var esofmanını falan çıkardık
Arelinnannesi ranarumeysa vermedim evde pedifen birde parolun şurubu var şuan süt istedi uyandı onu verdim içmiyor da uyumaya geçti tekrar
ranarumeysa Hemen ateş düşürücü ver üstünü falan da örtme bu sıralar salgın var benim oğlum da iki buçuk yaşında üç gün önce böyleydi ben düşürememiştim 38.9 olunca da doktora gittik artık inşallah sizin cocuğunuzun hemen düşer
Arelinnannesi ranarumeysa sızede geçmiş olsun ay inşallah hasta olmaz evde 1 kişi hasta olunca bütün aile yakalanır kardeşi de var uyandırıp verıyım bari teşekkür ederim 🙏
elifkesim Ateş düşürücü mutlaka verin nemli bezle de eklem yerlerine kompres yapın üzerini örtmeyin mümkünse giydirmeyin bile
elifkesim Parol da parasetamol grubudur yaşına uygunsa düşük dozda olsa vermenizi öneririm. Doktorunuz varsa bilgide verebilirsiniz
Arelinnannesi saripapatyam_ teşekkürler yeni bitmişti calpol alıcam hemen ateşimiz de çıkmadı bi daha am kustu tekrardan sonra zaten uyutmadım kalkıp pankek falan yaptık şimdi dil terapistine gidiyoruz bakalım iyiyiz