minikbiranne35 Merhaba kızlar tesettürlü olan arkadaşlarım için bu soru bu dediğim dayfa instagram sayfası çok güzel şallar var web sitesi de var şuan indirim felan yapıyorlar hiç ordan alışveriş yaptınız mı alsam dolandırılıcam diye korkuyorum
minikbiranne35 ikiprensesannesi06 şuann çok güzel bir indirim var alıp alammak arasında kalıyorum hep penye kullanıyodum şimdi değiştirmek istiyotum tarzımk ipek kaşmir kullanıyo musun kayıyor mu onları öok beğeniyoeım
Hazel0506 minikbiranne35 ipek kaşmir olarak satılan bir sürü kumaş var ama iyi seçmek lazım. Bende şal satıcısıyım oradan biliyorum çok kandırıyolar kumaşlarda insanları bazı yerler. Bende bu sektöre girince anladım. Alacaksanız alabilirsiniz. Çok rahatlar ipek kaşmirler. Yün ipekler daha iyidir ama her zaman :)
Hazel0506 minikbiranne35 gündelik kullanım için ideal pamuklu olanlar yün ipek şallar da çok iyi mesela rahat oluyor Baya hafif bi kumaşı var
Hazel0506 minikbiranne35 evet bi tık daha pahalı. Kaşmirler güzel aslında ama her kaşmir denilen işte aynı olmuyor