Birbahargunu Kızlar bebeğimin çenesi kızardı birkaç gündür, hasta diye eğriçayır arı sütü kids verdim acaba o mu yaptı bugün de vermiştim kızarıklık artmış gibi kızım 14 aylık ilk kez böyle oluyor vermeyeceğim bir süre ama yapar mı merak ettim
Kuzularinanasi Birbahargunu yapar tabiki.bal ztn alerjiktir.dokumustur buyuk ihtimal.bi sure vermeyin.gecerse anlayinki baldan.
Birbahargunu baldan yola çıkarak düşündüm ben de kids ürün ama ağır geldi demek ki hasta diye vermiştim takip edeceğim teşekkür ederim Kuzularinanasi
Birbahargunu 3kedili2bebekli yaa bir çay kaşığı vermiştim kids olduğu için aldım yani 1 yaşını geçmiş çocuklar için ürün diye teşekkür ederim vermeyip gözleyim
3kedili2bebekli Birbahargunu benim kayınpeder arıcı o satılanlar aslında gerçek arı sutu değil çünkü arı sütü saklanabilen bir şey değil hele 1 çay kaşığı tuketilebilen bir şey hiç değil güvenmeyin öyle şeylere Cook geçmiş olsun
Birbahargunu 3kedili2bebekli eğriçayır balı sek arı sütü değil zaten çoğunluğu nar suyundan oluşuyor sıvı formda