MuhammedAmine Murat-nuray dolama olmuş gibi tırnak batmış derin kestiğin bir dönem iltihap olmuş kurumuş bile sanki bence .
Uzaymekiii Murat-nuray tırnağı batmış annesi kıyamam acıyodur belki😔 antibiyotik krem iyi gelir bi de sokmasın elini ağzına geçene kadar çok geçmiş olsun🙏🏼
Deletedmom349 Murat-nuray canım bu mantar bunun için tırnağına teramiyciyn yada furacin gibi bi antibakteriyel Kırem alıp kullanmalısın doktora götürmeni tavsiye ederim doktor zaten bu ve benzeri bi merhem yazıcaktır o zamana kadar baticon la silebilirsin kuruması için 🎈
gzm_42 Murat-nuray canım iltihap o bnmde elim öyle olmuştu acıyordu sertti hafiften iğne batırıp o iltihabı sktırdım geçti agrisida geçti iltihap yani
Anneumudu Murat-nuray canım biraz derin kesmiş olabilirsin tırnagını bizimde basımıza geldi aynısıydı tırnagı antibiyotikli krem vermişti doktorumu
Murat-nuray Babykaan evet içi yeşil iltihap gibi ama pek dokundurmuo zorla tırnağını kestim içinde batmamış
Murat-nuray Oznurozer cnm baktm tırnağına içinde yok bşy kesritm dibinden ama bunun içinde irin var gibi ya yeşil duruo foto da tam bet çekemedm dibine getirince bulanık gözüküo
brns21 Dolama derler halk arasinda iltihaplanmis sanki antibiyotikli bir krem iyi gelebilir saglik ocagina goturun isterseniz
Murat-nuray OptimusPrime Offpuff Bsrr Anneumudu Deletedmom349 Oznurozer brns21 gzm_42 Merve MuhammedAmine Fkiklim @Uzaymekii seydaac saolun arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hemşireyle görüştm şimdi bacoderm kullan dedi iltihap olmş 😔
Merve Murat-nuray tırnak batması içinde tırnak olası değil. Tırnağının kenarı oraya sürtmüş iltihap olmuş. Bacoderm diye Antibiyotik krem var iyi geliyor
seydaac Murat-nuray Allah Allah bulanık da çıkmış biraz tırnak batmış sandım. Bir sağlık ocağına götür istersen en azından iltihap için bir krem falan verir.
Offpuff Murat-nuray maydanoz kaynatıp peçeteyle sararsanız iltihapı alıyor benim ayağıma olmuştu öyle geçmişti
Murat-nuray Merve bacoderm mi bende var ondan cnm ama ellerini ağzına götürüo sürekli sürsem olur mu ki
MuhammedAmine Murat-nuray sağlık ocağına gösterebilirsin belki krem fln yazar başıma gelmedi bilmiyorum ama korkacak bir durum değil