ekimkizi_ Lovemoombaby oğlum Batuhan,Koymayi düşundüklerimiz Metehan,Doruk,Kayra,Aybars,Uras,Kıvanç,Ayberk,Barlas
Babyboysmother Mir Anlamı rusçada: barış, dünya Türkçe anlamına siz bakarsınız ;) Bence çok güzel bir isim. Hem modern
Babyboysmother ekimkizi_ evet 3 harf. Zaten ikili isim bitek türkiye’ye özgü sanırım. ilerde yurtdışına falan çıkarsa çocuk zorlanacak. Kısa olursa hiç bir yerde evrak konusunda dert yanmaz.
Batbet ekimkizi_ benim de ilk oğlumun adı Batuhan ikinci oğlum oldu sizin seçenekleriniz vardı bi de Kutay vardı biz Kutay ı seçtik🥰
ekimkizi_ Batbet Kutay da eşimin kuzenin oğlu🥰ilk defa duymuştum cok güzell bir oğlum daha olursa Metehan isterim sanirim
elizz_momm Lovemoombaby oğlum olsaydı Ege koyardım kesinlikle ya da deniz. Ama barlas ismini de beğeniyorum
NatashaRomanoff Lovemoombaby Ozan, Pamir, Utku, Beran, Selim, Melih, Bedirhan, Can, Karel, Yavuz, Rutkay. Bence bu isimler çok hoş erkek çocuklar için. Birde ben tek isimciyim. Soyadımızla uyumuna bakar öyle koyardım. Not kızım var 🙃
Mirac-Asaf Lovemoombaby oğlum büyüğü Miraç Asaf küçüğü adı Yaman Zeyd güzle mahir güzel Kayra kerem umut yamaç , arat, Ammar,
ozr42 Lovemoombaby oğlumun adı selim anlamı temiz , selamete ermiş, iyi,güzel anlamında kurandada 2 tane surede geçiyor .
Batbet ekimkizi_ aynen Metehan biz de istedik çok arada kaldık ama herkes sakın koyma çok yaramazlar deyince korktum büyük oğlum da baya hareketli çünkü 😆