mutlulukkkkk Hamile kaldığım kiloya geldim ama göbeğim kaldı çok az nasıl gider korse takmayı denedim çok rahatsız etti
gg3848 mutlulukkkkk maşallah kilonu vermişsin bile 6. Aydan sonra egzersize başlarsın gider bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻
Ebars mutlulukkkkk Açıkçası göbek kalıyor ya ben ne yaparsam yapayım gitmedi normal doğum yaptım fakat ister istemez kalıyor birazcık göbek ama morelini bozma zamanla alışıyorsun yeni vücuduna 🙏🏻
Premseskolar mutlulukkkkk vucudnuzda sisde vardır dogmdan 4 ay sonra flan plates yapın evde göbek hareketleri flan hic bisey kalmaz
Deletedmom_220 mutlulukkkkk ilk 6 ay egzersiz yasak sen 6 ay kafaya bir şey takma . Unutma ne kadar diyet yapsan da egzersiz olmadan olmaz. Egzersizle sıkılaşan doğum öncesi sıfır göbekle hamile kalan biri diyor bunu
Mavili-mavilimorcicek mutlulukkkkk Sezaryen doğum yaptiysaniz 2 ay geçtikten sonra korseyi takın.Egzersiz içinde en az 6 ay beklemelisiniz.Normal doğum yaptiysaniz dikisiniz çok yoksa egzersize 3 ay sonra başlayabilirsiniz.