atsmms Merhaba bugün 1.5 Yaşındaki oğlum düşünce kaşının üstü açıldı ve beş tane kadar dikiş atıldı. Yara izi kalmaması ve yaranın daha çabuk iyileşmesi için önerileriniz nelerdir
Miran1306 atsmms kantaron yağı iyi geliyor ama benim oğlumda ameliyat oldu kaşının üstünde kist vardı onu aldılar iz kaldı
oylesinebiri__ atsmms hakiki bal bulursanız sürün benim kardeşimin de merdivenlerden düştü alnına bi sürü dikiş atıldı bal sürerek ve ücretli bi krem var eczaneden alıp sürdü geçti iz felan kalmadı
112canan112 atsmms siliskar jel var ama oğlunuz için yaşına uygun mudur bilmiyorum.. o yzden eczacıya sorup kullanabilirsiniz 🌼
oylesinebiri__ atsmms ilacın ismini bilmiyorum ama eczaneye yada doktora en iyi iz geçiren krem diye sorarsanız bilirler yaşına uygun bi tane vardır ama bal da sürün fayda eder
Toprakkkk Miran1306 hiç beyaz olduğu dönem oldu mu yeniyken acaba? Bizim 7 ay oldu iz beyaz şuan acaba zamanla aynı ten rengine dönüyor mu diye merak ediyorum. Sizin ne kadar oldu acaba ? Birde fotoğraf koyma şansınız var mı acaba
Miran1306 Toprakkkk bizim iki sene oldu olalı beyaz oldu mu hiç hatırlamıyorum ama yarın eklerim unutmazsam