kitapkokusu_ Çocugunuzu nasıl sosyalleştiriyorsunuz seneye anasınıfına gidecek tamamen bana bağlı psikiyatri eşliğinde okula vericem ama bu dönem içind esosyalleşmesi için ne yapmalıyım bir de telefon sosyalleşmesini engeller mi sizce
Mnli kitapkokusu_ engeller çünkü telefondan oyun oynamak akrabı ile oyun kurup oynamaktan daha kolay okula gitmeden anneli oyun grubu sonra annesiz oyun grubuna gidebilirsiniz ya da belediyenin falan atölyeleri oluyor onlara katılabilirsiniz benim oğlum bana çok yapışıktı mesela ve başka çocukla oynamazdı bizim evin yanında ikea var oranın oyun alanına götüre götüre sonra spora gitti falan o şekilde okula giderken sorun yaşamadık
Hayris kitapkokusu_ valla benim kızım 4 yaşında ve kreşe gidiyor telefonla hiçbir bağı yok fakat sosyalleşemiyor çekiniyor kaygısı var hep oyun terapisine giidyor ayrıca
Mnli kitapkokusu_ şuan 5 eylülde başladı anaokuluna ama bu uzaklaştırma işi ile 3-3.5 yaştan beri uğraşıyoruz
kitapkokusu_ Hayris oyun terapisine ne için gidiyor. Ama en azından okuluna gidiyor zamanla sosyalleşir
Hayris kitapkokusu_ kaygı problemi var sosyalleşmek istiyor ama tam çocuklarla tedirgin oyun oynuyor mesela karışamıyor çok aralarına öyle söyleyim ve benim kızım hiç telefon görmedi çizgi film de az sayıda izledikleri yani
Mnli kitapkokusu_ bizim yaşadığımız şehirde almıyor ama alan da var yaşadığınız yerdekileri araştırmanız lazım