minikannsi Kızım bir saat önce koltuktan düştü bı yerinde bı şey yok kizariklikta az var kafasında ve şimdi uyudu tam uyku zamanı kusma gözde kayma vs yok nasıl takip etmeliyim
ekimkizi_ minikannsi yükseklik önemli sanirim bir de nasil zemine düstu kafa ustumu gözlemleyin belli bir müddet
papatya_18 minikannsi geçmiş olsun her hangibşrşey oldumu benim kızım da 1 saat önce düştü ve şimdi uyku saati uyutmak zorunda kaldım çok korkuyorum kızım 65 cm düştüğü yer en fazla 40 cm neşesi iyi düşünce ağladı kucağıma aldım biraz sonra sustu normal gülücükler falan atıyodu
suilesu minikannsi kırığı çıkığı olsaydı zaten ağlaması geçmezdi canım ama keşke bi 40 dk falan tutup sonra uyutsaydın yine de endişelenme sorun yok diyorsun. benimki yüksek yataktan düştü kaç kez
minikannsi ekimkizi_ 30cmdr parkeye düştü tam pat sesi duydum kafamı cevrdm kafasını vurdu sonra o yüzden kalça üstü dustugunu dusnyrm da yan düşmüş galiba yan yatiodu çünkü
minikannsi suilesu 1 saat tutabldm uyutmamayi tepkileri falan normal göz koordinasyonda bı şey yok ama bilmiyrm içim kötü oldu
ekimkizi_ minikannsi sanirim 50den yüksek olunca sıkıntılı siz yine de gözlemleyin bisey olmamistir inşallah🥰
suilesu minikannsi endişelenme canım kusma olduğu zaman tehlikeli oluyor zaten gönlünü ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle pıtırcığa
Sunismyson minikannsi tamam o zaman evde takip et canım çünkü doktorumuz boy mesafesinden uzunsa sıkıntı ama aşağıdaysa evde takip edebilirsin demişti. Benim de bebeğim koltuktan 4 kere düştü ama en kötüsü merdivenden yuvarlanmıştı ondan beridir diğerleri benim gözümde düşme değil.
minikannsi Arkadaşlar çok teşekkür ederim uyandı bahadır oynuyo mamasını yedi bir sorun yok şimdilik kolları elleri bacakları aynı hareketli kizariklikta kalmadı sislikte yok çok şükür çok teşekkür ederim takipte kalicam saolun,🙏🙏🩷
minikannsi Sunismyson ya çok geçmiş olsun inşallah iyidir sağlıkla büyüsunler insanın ömrü gidiyor gibi bı his oluyor ya biz ilk kez yaşadık kendimi bitmiş hissttm
Sunismyson minikannsi ne yazık ki öyle ömrüm bitti resmen o yüzden en kötüsü böyle olsun diyerek öbür düşmelerde tedirginlik yaşamamayı öğrendim her bebek farklı tabi umarım daha kötüsünü yaşamazsınız siz de