Fatmakoc Kizim 2 aylik uyuturken hep telefondan müzik acip uyutuyorum geceleri bile fön makinesi sesiyle uyuyo zararı var mi acaba yanlismi yapıyorum
Ozlemaydin Fatmakoc bnde oyle yapiyorum evi supursem bile o uyurkn yapiyorum ses ciksa sonra uyanmasin yani iyi. Bence devm et sen kalabalik seslere alsisisn
Azraninnnannnesi Fatmakoc bu konudan bende cok dertliyim 🤦🏻♀️ Yani o seslerin oyuncakları vs var mı diye cok araştırıyorum açmayayım diyorum ama uyanıyor hemen yani uçak modunda kullanıyorum sesi dinlenirken 😕
Lcy03 Fatmakoc bi oyuncak var bu sesleri yapan adi aklimda deyil ama wishde felan bulunur herhalde bende bazen musik aciyorum uzaga koyuyorum telefonumu hamileykende hep telefondaydim o yüzden bilmiyom.insallah zarari yokdur
deletedmom1101 Fatmakoc bende öyle yapıyordum sonra Bluetooth şu hoparlör aldım telefonumu ona bağlayıp fön sesi açıyorum en azından radyasyon almamış oluyor 😌
Duygual Azraninnnannnesi Geçenlerde instagram da gördüm, bi ayıcık fön sesi çıkarıyormuş. Bizim dönencede var, onu açıyorum.
Acemiiiii Yani beyaz seslerin beyin gelişimine zararı olduğu yönünde araştırmalar var. Google’dan bakın. Çamaşır makinası, fön makinası vs. Sesleri
[silindi] Fatmakoc Acemiiiii Aydiles evet hem alışkanlık yapıyor hemde bebek kendini hâlâ anne karnında zannettiğinden gelişim geriliği söz konusu olabiliyormuş arada bir çok zorladığı zaman dinletmekte fayda var
Zuzu35 Acemiiiii evet bende bu sebepten bıraktım o sesleri açmayı çünkü benim bile beynimi uyuşturduğunu hissettim
Alya2018 Zararlı değildir diye düşünüyorum kızım 3.5 aylık bende bazen açıyorum ismine özel ninni indirdim huzursuz olduğu zamanlarda dinleyerek uyuyor gezmeye gittiğimiz oluyor o yüzden alışmasın sürekli onunla uyumaya diye her zaman açmıyorum
Kdkf deletedmom1101 merinizz gerçi doğum da da denk gelmeyebiliyor dediğiniz gibi. 9 aylık süreci önemli olan iyi bir doktorda geçirmek. Ben Okan beye bir daha gideyim bakim😊
Aydiles Fatmakoc bence yanlış yapıyorsunuz, arkadaşımın bebeği kolik olduğu için fön makinesi sesine alıştırıldı şuanda 1 yaşını geçti hala o fön sesiyle uyuyor onunla sakinleşiyor
Rabia88 Fatmakoc arkadaşımın bebeği neredeyse 9 aylık ve sürekli telefon ile uyutuor bence ne yaparsanız yapın zararlı ben yatak odasına bile almıyorum telefonu
EfeninAnnesiii Ben 40ı çıktıktan sonra youtubedan elektrik süpürgesi +pişpiş olanı indirdim 4 buçuk aylık oldu hala geceleri onla uykuya dalıyor alıştık o sese bizde uyuyoruz napalım hiç uyumamasından ağlamasından iyidir 🙏🏻
Alpgdd Alışkanlık yaptığına dair bi yazı okumuştum. Ben beyaz gürültü kullanmıyorum. Sadece Banyo sonrası ağladığı için fön çalışıyorum giydirene kadar. Fönle de parmak aralarını kurutuyorum 😋
Azraninnnannnesi Duygual dönencenizi nereden aldınız ve uzun süreli çalıyor mu yani o ses gittiği anda kalkıyor
erdemmelif Ben bazen telefondan ninni aciyorum ama cogu zamn kndim sylüyorum onunla da uykuya dalabiliyor
Duygual Azraninnnannnesi Fisher price ın bi dönencesi, bi süre sonra ses azala azala kendi kapanıyor, ama uyanmıyor bebepim kapandığında. Çünkü ses bi anda durmuyor, yavaş yavaş ses kısılıyor ve en sonunda kapanıyor. 15 dk çalışıyordur
2707 Fatmakoc sese bağımlı olursa ileride ses olmadan uyumaz kapatınca ağlar uyanır. Bir de dikkat eksikliği olur yazıyordu bi yerde