Elvan125 Kızlar YouTube dan izleyebileceğimiz Türkçe altyazisiz korku hariç güzel film önerir misiniz 🙂 Film izleyelim diyoruz bişey bulamıyoruz ☺️
Kumru_ Elvan125 Step up diye dans filmi serisi var eski film ama çok severiz. eşimle bütün seriyi sıkılmadan izlediğimiz nadir filmlerdendir 👍💖
Elvan125 gezgin_anne TV den YouTube dan izleyebiliyoruz sadece 🙃 tüm seri çıkmaz sanırım bende izlemek istiyorum aslında eşimle amir khan da çok seviyoruz YouTube da çıkmıyor Google dan açtığımız da bir sürü uğraşmak istiyor duruyo falan
gezgin_anne Elvan125 youtube değil ama nette ki diğer sitelerde tüm bölümler var yeni bitirdim ordan biliyorum
gezgin_anne Elvan125 he bide star tv de çember diye polise bi dizi var 6 bölümdü sanırım oda güzel sonra cesur yürek pi nin yasami, piyanist,göktaşı ,mr smith bunlarda hoş
Elvan125 Deletedmom133 valla bizde izleyelim dediğimiz de hiç gelmiyor 😂 telefona isimlerini yazıp direk izleyeceğimiz zaman açmak istiyorum 😜 ne izleyelim derken olan 1.1.5 saatlik zaman da boşa gidiyor😂
Deletedmom133 Elvan125 malesef canım güzel film bulmak zor gerçekten ilerlersen anlaşılmıyor kalıyor öylece çöp oluyor verdiğin dakikalar
Krmbraaa Deletedmom133 Hizli ve öfkeli serisini eşimle izleyesim gelmiyor 😀Malum hiç giyinmiş kadın Yok filmde
Elvan125 Krmbraaa ya TV de de çok oynuyor denk geldiğimde de seyretmedim 😂 Erkekler genelde izlemiş oluyor onu ya YouTube dan izleyebildigimiz için seçenekler de sınırlı oluyor 😌
MuhammedAmine Elvan125 ben efsaneyim ve yeşil yol ben film izlerken komedi bile olsa ağlayacak birşey buluyorum yeşil yol da ağlamaktan başıma ağrılar girmişti burnum tıkanmıştı .. Lucy bilim kurgu filmi onuda çok beğendim birkaç kez izledim hatta
Elvan125 MuhammedAmine lucy izledik hatta dün akşam 2.sini bulduk ama görüntü kalitesi çok düşüktü filmden de bişey anlamadık 3-5 dakika sonra kapattık 🙃
Nihalcakmak58 Elvan125 Ölümcül oyuncaklar Kemikler Şehri korku deil fantastik bir film ve cok guzel youtubeden rahatca seyrebilirsiniz ..
Elvan125 Pirayee amir khan çok seviyoruz onu izledik YouTube da Türkçe dublaj olan filmlerini izledik altyazılı sevmiyoruz 🙃🙂
Elvan125 gezgin_anne hadi ya bilgisayar yok TV den seyredebiliyoruz sadece ☺️ yine de adını kaydedeyim 😊