fat27 Kızlar bebeğim 5 aylık aptamil verdim bu ay 600 gr almiş ne yapmalıyım kılo almıyor hangi mamayı alayım
papatya_18 Benimki 4. Ayda 350 civarı almıştı çok kusması vardı aptamil ar kullandım günde iki kez kusması bitti ve bu ay 850 gr almış maşallah 🧿 mamayı doktorumuz önerdi. Her bebeğin ihtiyacına göre oluyomuş mamalar. sizde bi danışın isterseniz🌸
rumeysamine papatya_18 bende sma kullanıyorum 3 aylık kızım bu ay 300 gram almış moralim çok bozuldu acaba mamadan olabılır mi
papatya_18 fat27 normalde üzerindeki tabloya göre veriliyor ama ben çoğunlukla anne sütü verdiğim için 4. Aydan 5. Aya kadar 90 ml verdim. Şimdi 120 ml ye arttırıyorum şuan 5 aylık 6. Aya kadar da bu şekilde vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Tabi dr kontrollü ilerliyorum
Sermec27 fat27 Yalnız bu haftadaki bir bebek için 6 aylık 600 gram az değil Biz 5 ayda 300 gram falan almıştık Doktor mama bile başlatmamıştı
fob fat27 5. Aydan itibaren 300-500gr arası alması beklenir demişti doktorumuz 400-500 alıyordu hep. Gayet iyi diyordu