pogacayanaginannesi Kızlar kızımın kulağından sarı bir sıvı akmış kurumuş ben yeni fark ettim iki üç gündür rahatsızdı uykuda ağlıyordu ağlayarak uyanıyordu kulak ağrısı mi acaba yaşayan oldu mu biraz ağrı kesici versem ne olur sadece kucağımda uyuyor onda bile uyurken ağlıyor ne yapmalıyım hastaneden üç dört saat önce geldim ya
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi Googleden baktım orta kulak delinmesi falan yazıyor ödüm koptu
Bebekka34 Benim bebeğimde de oluyor duştan sonra kulak çubuguyla ya da pamukla silin içine bastırmadan. doktoru gördü bir sorun değil dedi temizleyin dedi. (KAFA ÇARPMASI, DÜŞME SONRASI KULAKTAN SIVI GELMESİ PROBLEM) diye biliyorum
pogacayanaginannesi Bebekka34 ağrı kesici falan verdiniz mi kızım rahatsız uyuyor on dakika sonra ağlayarak uyanıyor sol memeyi emmiyor kucakta çarpma fln olmadı
Bebekka34 pogacayanaginannesi ağlayarak uyanmasını niye kulak kirine bağladınız ki? Başka bi sebepten olabilir. Bizimkide uyanıyor ama hiç ona bağlamadım
pogacayanaginannesi Bebekka34 internetten bakınca biraz endişelendim ondan acaba versem mi diye sordum ben sol memeden emmiyor olmasını ağrıya bağladım başka hiçbir sıkıntısı yok ne gaz ne gaz sancısı