aleyna297_ Kızlar benim adetim aşırı düzensiz hastaneye gitim ilac verdiler adettin ikinci yada3 günü hastaneye gitmem lazım ama olmadım hala büyük ihtimalle hafta sonuna gelecek en hızlı nasıl adet söktürürüm bilen varmı
endoplazmikretikulumiste aleyna297_ bitki çayları işe yarar mı acaba yada yakınınızda bir eczacıya sorsanız onlar en iyisini bilirler
kirazz55 aleyna297_ kiraz sapı ve soğan suyu ne zaman gecikse onları içiyorum iyi gelirdi ama bu ay 17 gün oldu gelmedi 2 tane erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ins gelir
Belinays_mom Belinays_mom kekiği bi kupa bardağı suyla kaynatıp demlemeye bırakmıştım süzdükten sonra günde 1 kez olacak şekilde içmiştim . 2. Gün içtikten sonra olmuştum
Belinays_mom aleyna297_ deneyip olumlu sonuç alırsanız burdan haber verirmisiniz ☺️merak ediyorum acaba sizde işe yararmı diye
Belinays_mom aleyna297_ deneyip olumlu sonuç alırsanız burdan haber verirmisiniz ☺️merak ediyorum acaba sizde işe yararmı diye
aleyna297_ Belinays_mom sonuc alamadım ama iki dafa yaptım hala ilacımda bitti ama beklki kişiden kişiye değişir