linosunannesiiii Kızlar prensesim bugun tam 5 aylık doktor kontrolümüz vardı bugun ve ekgıdaya başlayacağız kısmetse sorum şu suyu neyle verıosunuz biberonla mı piyasada suluk tarzı biberonlar görüyorum öyle bişi mi alayım
araskusum linosunannesiiii ben 6. Aya kadar Mamajo alıştırma bardağı ile verdim 6. Aydan sonra ise Munhckin pipetli alıştırma bardağı kullandım hala kullanıyorum ikisinden de çok memnunum
araskusum linosunannesiiii bir de ben uzun bir süre cam şişe su aldım yemeklerini o suyla yaptım ve suyunu o şekilde verdim
gurbetteanne10 linosunannesiiii beş aylık daha pipetle çekemez sanırım ben su biberonu yaptım onunla veriyorum bir yaşına girince suluk alıcam
gurbetteanne10 momofmychildren metal kaşık çatal kullanma demişti doktorumuz mikrop kapabilirmiş araştırın isterseniz
hazale966 linosunannesiiii alıştırma bardağı kullanıyoruz biz. Ek gıdaya geçtiğimizde su da vermeye basladım ben
gurbetteanne10 momofmychildren he iyi öyleyse yanlış anlamayın uyarmak istedim sadece sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🌸