birgulduman 1 yaşındaki kızım çok ağlar günlerde uyku uymuyor ve vücudunda sivilce gibi bişeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olun lütfen rica ediyorum
birgulduman araskusum doktora gittik doktor kan istedi kan verdik oda kanında azcık enfeksiyon var dediler döküntü olabilirmiş onun için calpol ve dolven verdiler az önce calpol verdim ama 10 dk sonrada dolven verecem bişey yapar mı acaba
araskusum birgulduman ateşi olduğu takdirde 3 saatte bir dönüşümlü vermemizi söylemişti doktorumuz bize eğer ateşi yoksa ard arda günde üç defa veriyorduk 12 aylıktı o zaman, bilemiyorum
birgulduman araskusum benim kızımda 1 yaşında ve 1 yaşında oldugu halde d vitamini vermeliyim acaba kullandığım d vitamin ocean d vitamini sizce vermelimiyim acaba
araskusum birgulduman bizim test değerleri güzel çıktı doktorum devam etmemi söyledi aynı marka kullanıyorum ben de
yirmiikikasim23 birgulduman kış mevsiminde kullanilmasini oneriyor doktorlar canim ben hala kullaniyorum
birgulduman araskusum sen bir fıs mı sıkıyorsun acaba benimki odamda sepette duruyo normalde yerde olması gerekiyor acaba
birgulduman araskusum benim oda peteği açınca çok sıcak oluyor aşırı derecede o yüzden nereye koymalısın acaba Acaba bozulduğu için kızıma yan etki mi yaptı acaba
araskusum birgulduman ben evi çok sıcak yapmıyorum zaten iyi değil, çocukları daha çok hasta ediyor sıcak