Hhhhhhddgh 2 yaşında çocuğum var şuana kadar hiç kahvaltı yapmadı yemiyor sürekli mama içiyor ne yapmam lazım. Eline salatalık veriyorum atıyor domatesten tiksiniyor yumurta hiç yemiyor yardım
dertlikaval Hhhhhhddgh krep falan denediniz mi vermeyin mama saklayın illa ki yiyecek başka şansı yok
Sare_nuhaninannesi_05 Hhhhhhddgh Ek gıda sürecinde bebeğiniz nasıldı acaba yine aynı şekilde miydi? Benim kızım mesela yerdi ama ben usendigim için kahvaltı öncesi mama içerdi o yüzden de kahvaltıya ilgisi kalmazdı şuan 2 yaşında sabahları direk kahvaltı yapıyoruz önünü boş bırakmıyorum kek olsun meyve olsun sürekli elinde birdey ile geziyor akşam da yatmadan önce çorba yada yoğurt içip uyuyor gece uykusunda yarım 120 CC mama içiyor sabah da 10:30 uyanıyoruz acaba bir yerde bir yanlislik mi var canım
Sare_nuhaninannesi_05 dertlikaval Evet yani ağlayacak sızlayacak ama mecbur acıktığı zaman onu kabul edecek
Sare_nuhaninannesi_05 Dolores aynen öyle Benim kızım şöyle söyleyeyim mamaya çok bağlı bir çocuktu gece gündüz mama içerdi versen şu an sadece gece uyku arasında 120 CC içiyor oda onu sabah 10:30 a kadar idare ediyor bir daha da istemiyor
Elmsnghn Hhhhhhddgh bence artık mamayı bırakabilirsiniz. Eline vermekten ziyade kahvaltı tabağı yapıp siz kahvaltı ederken yanınızda oturttun. Bı yemez iki yemez derken sizden gördukce oda ozenebilir. Küçük küçük lokmalik pankekler yapin küçük porsiyonlar bile çok etkili olabiliyor bazen.
Hhhhhhddgh Elmsnghn emin olun denedim resmen sabahtan akşama kadar bekledim yemesini yemedi geri aç kalmasın diye mama verdim o kadar saat nasıl dayandı bilmiyorum
kubra00k Hhhhhhddgh bebek irmiğini suda biraz aç, içine yumurta kır, az peynir koy çatalla ez. Bu şekilde belki yer.. kıvamı hafif sulu yap. Benim oğlan böyle seviyor. Böyle yaptığım için oğlum mamayı 13 aylıkken bıraktı. Şuan 16 aylık