rumem Kızlar sağım yaptığınız da sütünüz ne kadar çıkıyor kızım 3 aylık ama doymuyormuş gibi hissediyorum bez sayısı vs demeyin bunları biliyorum 3 aylık bi bebek kaç cc yerse doyar bilemiyorum
1demettt rumem sütle mama veriyorum arada da banada sanki doymuyor hissi geliyo belkide alakasi yok gozumuz gormedigi icin öyle hissediyoruz ama mamayi pesine verdigim zamanlar yiyorda aslinda.. Sagim yapincada ikisi toplam 100-120 cikiyor
surprizbebe rumem hiç biberonla vermiyorum kızım yaklaşık 3,5 aylık. Kaç cm ile doyar umrumda değil açıkçası. Doyuyo bunu biliyorum ya gerisi boş
rumem 1demettt benim sağımda 60 çıkıyo ikisinden anca iki gögüsümü emmesine rağmen bazen ağlamaları devam ediyor üstüne sağdığım sütten veya mamadan 30 40 cc verince ağlaması kesiliyor ama her beslenmeden sonra üstüne mamamı vermeliyim bilmiyorum çok kafam karışıyor
rumem surprizbebe doyduğunu bildiğin için gerisi boş benim kızım iki gögüsümü emmesine rağmen ağlıyor üstüne sağdığım sütten veya mamadan 30 40 cc verdiğim zaman ağlaması kesiliyor ve mutlu oluyor böyle oluncada emerek doymadığını düşünüyorum
surprizbebe rumem ha öyleyse tabi kontrol etmen lazım. Süt artırıcı bişeyler de deneyebilirsin böylece farkı daha rahat anlarsın
1demettt rumem benimkide yapıyo onu bazen demek ki yeterli gelmiyo veya kendi sıkılıp emmeyi birakinca doymamis oluyo yediği surece ver sen mama veya sut
Elisaninannesiii Bebeğim 4 aylık ben çalışıyorum o yüzden hem emziriyorum hem sağıp beslendiği de oluyor. Genelde 100 cc içtiğinde doyuyor bazen 80 bazen 120cc ile doyduğu da oluyor.