Balkizlarim etkafa Ezogelin çorbası , hamsi kızartma karışık salata , yeşillik ve tahinli irmik helvası yaptım az önce 🫣🥰
bisenakillisinzaten etkafa farketmez çorbası Bilmiyorum kİzartmasi Kafana gore takil böreği Fikrim yok salatasi
ZeydsMom etkafa dun geceden aklima pilav girdi . Şah plov yapacagim . Bide mimoza salatasi. Sizin dilde bilmiyorum onun icin biz nasil diyorsak oyle yazdim. 😄
[silindi] Maklube - salata- yoğurt üçlüsü. Bide mercimek yaparım yaparım yanına. Alakasız biraz ama dünden mercimek köftesi de var yeter 😂
etkafa Balkizlarim maşallah çok erken bitirmişsiniz yemek Faslını 💖bende karar verdim ama hala yapmadım🫠
Balkizlarim etkafa teşekkür ediyorum rutinlerim bellidir saati saatine yapmayı çok seviyorum teşekkür ederim 🥰☺️ olsun vakit var daha yaparsınız 🧑🍳🫀
[silindi] bisenakillisinzaten ahahahs şimdi gördüm bu tam bir koca menüsü. Eşim de bayılır bunlara elinize sağlık ❤️
bisenakillisinzaten [silindi] afiyet olsun biz bilmiyorumluyuz bizim oralarda meşhurdur bu yemekler 😆
ZeydsMom etkafa usenmedim sizler icin baktim mimoza salatasi diyormussunuz ama herkes bilmiyor. Nefis yemek tariflerinde de varmis 😄