Uykusuzhergeceeee sarayzeynep koyu bej gibi. Renkli kırlentler güzel durur ben tercih ederdimz minimal duruyor😊
[silindi] sarayzeynep koyu acı kahve ,krem rengi ve gri tonlarini yakistiriyorum ben genelde koltuklara 😊
[silindi] sarayzeynep ben böyle sade almadım ama beğeniyorum bence şık duruyor 👍🏻 renk de vizon gibi geldi bana
sarayzeynep hollylolly ya aslında yeni model olarak alındı minimal diye rengi biraz tuhaf oldu onu farkettim bu oturma odası
sek_kahve sarayzeynep vizon rengine benziyor. Sade bir renk ve sade bir model. Abartıyı sevmediğim için belki ben alırdım. Ama altı sandıksız modelleri kullandım yıllarca, sandıklıysa alırdım. Ne kadar çok depolama alanı, o kadar iyi
cansu2600 sarayzeynep Meslegimden dolayı renklerle biraz iç içeyim. İlk attiginiz fotoda bej rengi duruyor ama sıcak tonda bej hafif pembelik somonluk var gibi. İkinci fotoda vizon rengi ışıktan dolayı ikiside farklı renk çıkmış
Deletedmom_206 sarayzeynep Vizon rengi kız bu. Yani renk modeline göre değişir. Eğer bu tip bir koltuksa güzel değil.