fatosbcr2 Selam kızlar 16 aylık kızım var uyutmaya çalıştığımda ağlayarak uyuyor 3 gündür uykusunda ağlayarak ara ara uyanıyor sabahı zor ediyoruz şuan bile uyanık birde ek gıda yemiyor mama içmiyor sadece su içiyor gün içinde napacamı bilemedim 2 gün sonra doktor kontrolü var sizde de durum aynı mı
bikahveicelimmi fatosbcr2 aa merhaba canım ben de 16 aylık oğlan annesi olarak ayyno dertlerden muzdaribim konu açsam mı diyodum ki sen benden önce davramışsın😂 birebir aynıyız
Ballikizim99 fatosbcr2 ay bir aydır bizde öyleydik kızımda 16 aylık gece uykusu berbattı uyanıp saatlerce uyanık kalıyordu 3 gündür şükür düzelmeye başladı ama bir ay çektik onu diş çıkardığı için doluyor diye düşündüm..
bikahveicelimmi fatosbcr2 benimki de ayakta oyuncak oynuyor. Aldım salona getirdim hıçkıra hıçkıra içli içli ağlıyor bir de calpol verdim ama bakalım gece nasıl devam edecek. 3 azı dişi çıktı bir tek 4. Kaldı onu da bir sağ salim çıkarabilsek 🤲🏻🤲🏻
fatosbcr2 bikahveicelimmi bizde carpol çok işe yaramıyor 38.7 acile gitmiştik geçen hafta pazartesi kulak enfeksiyonu var demişti antibiyotik kullanıyoruz diş kulağa vurmuş
emineref Bende aynı durumdan muzdaripim bir hafta önce hastalık atlattık her gece 2-3 arası uyanıyor 5-6 gibi yatıyor 2 azı diş patlattık alttan bir şey hissedemedim ama çok huysuz yemiyor ve ishal 5 gündür uykum ypk napıcam bilmiyorum
fatosbcr2 emineref bizde de aynı uyuyor 5 dk sonra uyanıyor sabahı çok zor yapıyoruz çok yıprandım yemiyor hiç birşey sadece su içiyor
cicegiminannesi Benim kızım 15 Aylık ve aynı durumdayız. Öyle düzensiz uyuyorki artık düzene girsede uykumuz rahatlasak diye bekliyorum… gecemiz gündüz, gündüzümüz gece gibi geciyor, ve şuan dişde çıkarıyor.. hem önlerden hem arka taraf
fatosbcr2 cicegiminannesi bizde gece gündüz kavramı da kalmadı öğlen 4 saat uyuyan çocuk şimdi öğlen uykularını bıraktı 5 dk uyuyor uyanıyor
AnnaGloria 19 aylık hamile kaldığımdan beri gece doğru düzgün uyamıyorum bir sağ bir sol meme istedi 4 kere emzirdim yetmedi su istedi içti şimdi de ayagımda bilmiyorum ben bu işi beceremedim bir türlü
fatosbcr2 AnnaGloria beceremedim diye birşey yok sen annesin herşeyin en güzelini becerirsin bu kısa zamanla bir süreç sabırla bekleyerek atlatıcaz