teachermom5 Doktorumuz gece emzirmek için uyandırma artk kendi kalkar dedi ama gece kaka yapıyor altını değştirmem gerekiyor uyandırmalı mıyım bez için bilemedim gece kaka yapmayı ne zaman bırakıyorlar şuan 3aylkk
bestekmz teachermom5 Uyurken yapmazlar askınla kaka ve çiş. Kakalı bezi alın bırakmayın eğer çiş yapmışsa değiştirmenize gerek yok ☺️
eges_momm teachermom5 benim bebeğim 5 aylık sabaha karşı yapıyor kakasını sanıyorum o arada da taşıyor her yer o yüzden sabaha doğru artık değiştirmeyi düşünüyorum
rumeysa24 Kaka yaptığı zaman değiştirmelisiniz ben 3. Aydan sonra alt değiştirmeyi bıraktım ama çiş taşma ve kaka durumu olursa değiştiriyorum pişik olur sonra çok zor olur
teachermom5 rumeysa24 uyandırmadan kaka veya ciş yaptığnı nasıl anlıcam acıp bakmam lazım bakarken uyanıyor
teachermom5 bestekmz uyandırmadan kaka veya ciş yaptığnı nasıl anlıcam acıp bakmam lazım bakarken uyanıyor
Melisayda @teachermom5 yaka yaparsa değişimi olmalı çiş olunca doluluk durumuna göre bakıyordum o zamanlar
teachermom5 Melisayda uyandırmadan kaka veya ciş yaptığnı nasıl anlıcam acıp bakmam lazım bakarken uyanıyor
mmmercimekkk teachermom5 kokla canım çok huzursuzluk yapıp uyanıyorsa da kaka yapmış olabilir altını açmadan yandan da bakabilirsin
evvreka teachermom5 kızımda 3 aylık. Ben gece hiç değiştirmiyorum zaten sabahta dolu bir bez almıyorum çünkü gece 1 bazen 2 defa beslenmek için uyanıyor. Kakayı gece uyurken yaptığına emin misiniz? Gece uykusuna saat kaçta geçiyor?
Melisayda @teachermom5 önündeki ıslaklık göstergesi ve bez dokununca ele gelen hissiyattan anlıyorum çiş durumunu. Kaka yaptıysa zaten uyanır huysuz olur
busrasya23 teachermom5 benimki de 80 günlük ben gece değişmiyorum kaka yapmıyor çünkü sabaha kadar da emiyor memeyle uyuyor çiş dolu oluyor taşmıyor çok şükür o yüzden gece değişmeyi bir aydır bıraktım birde kakasını sesli yapıyor bizimki eğer ses alırsam yaparsa değişiyorum tabiki