Bebekanneesi Kızlar sanırım uyuz olduk doktora gittik olabilir dedi başına gelen varmı bu durum bebeğim var evde ne yapmalıyım bilmeyenler de yorum yapsın üste çıksın belki başına gelen cevap verir
ravza_annesi01 Bebekanneesi bizde olduk ve tüm aile ye yayıldı onlardan bize geçti vs. Wilkinson uyuz kremleri vs herşey denedik kıyafetler 60 derece hiç birşeyle ugrasmayin çünkü hiçbiri işe yaramadı zilver adın da hap var onu alın derim bizi birtek o kurtardı çok illet birsey ne çektik bı biz bı Allah bilir
anneann Bebekanneesi uyuz acayip yaygın bir hastalık haline geldi bana nefroloji doktoru buraya günde on çocuk geliyorsa sekizi uyuz olmuş şekilde geliyor demişti Allah tez zamanda şifa versin inşallah uyuzdan kurtulmak çok zor
Bebekanneesi momalemdar6 Allah razı olsun bebeğimin kolunda yara tarzı var doktor olabilir dedi eşim ve bende minik sivilce gibi ama kızımda yara gibi ya ne yapicam bilmiyorum çok uzun sürüyor yazıyor nette
Sesimgeliyomuuu Bebekanneesi cok gecmis olsun yazmasi cok uzun ama postlarima girip bakabilirsin zor ve sabir istegen bir surec dikkat ederseniz 2 haftaya geciyor ben 6/7 ay kasinma illetiyle ugrastim cok kotuydu