sebur Kızlar bebeğim 2aylik en başından beri emzik tutturamadik dili ile itirip atıyor philis kabul etmedi bitane başka marka aldık kabul etmedi sizce ne yapmalıyım
bakkalemzigi sebur Philips tuttu önce açken vermeyi denedim tutuyordu hep teklif ettim salladım bir yandan takarken tuttu 2. Ayda
[silindi] Tutmayınca tutmuyor malesef. Benim bebeğim de ilk günden itibaren tuttu ama 1 ay sonra reddetti bir sürü farklı seçenek sunduk hepsinde öğürüp diliyle itti. Umarım tutar sizinki🤷🏻♀️
sebur [silindi] [silindi] aa çok fena bu bebisler 🙈 inşallah bizimki tutar yoksa ben maf olucam beni emzik olarak kullanıyor resmen hep memede çok zor :(
defnesmom3 sebur ben weenin damakli emziğini kullandım kabul etti topalak diye bir toz var hem emzik tutması için ise yarıyor hem de gaz çıkarma için iyi diyorlar aktarlarda satılıyo deneyin isterseniz
MKmoms24 Chicco markayı tuttu benim ki komple silikon olduğu için damaklarını kaşımak için de kullanıyor 😅
defnesmom3 sebur işe yarıyor hatta dışarıda fln huysuzlaninca emzigi batırıp verdik susuyodu hem zararlı değil hem de denemeye değer