LezizeNine cLearQueen ÖRÜMCEK OptimusPrime Nefesim daralacagı alanlara giremem. Yüzümü örtemem mesela hiç ekimkizi_ böcekk TulayGeriDon su. Deniz havuz. yirmiikikasim23 klostrofobi var bende asansor benim icin zulum [silindi] deniz, yükseklik, her türlü haşerat, kapalı alan. Bu günlere zor geldim 😂 [silindi] ucan hersey😅 Bunların hepsinin bende olması ve sürüngen her şey 😱🤣
MeteNaz cLearQueen kelebek arı karınca harici tüm böcekler midemi bulandırıyor. Özelliikle hamam böceği ve kıskaç diyen var kulağa giren diyen var adı her neyse işte o ve kırkayak/çiyan böyle tek tek yazamıcam ama midem bulanıyor
femay cLearQueen boğulma fobim var denize giremiyorum, kuş ve türevlerinden yani kanatlı hayvanlardan çok ama çok korkuyorum birde tripofobi.. ıy yazarken bile içim ürperdi.
papatyagibi cLearQueen Uzaktan tatlılar ama yanıma yaklasmasınlar lütfen Hicbir zararda vermem zarar gelmesini istemem Ama mesela köpek görsem yolumu degistirmeye hic üsenmem o derece korkuyorum
Yusufagahinannesi cLearQueen uykuda sorun yok hatta karartma perdesi ile yatarım ama normalde günlük yaşamda karanlıktan hoşlanmam 😂
LezizeNine cLearQueen hem de nasıl annem dalga geçiyor. götü gevşek koymuş adımı en ufak şeyde korktuğum için altıma yaparım diye korkuyor 😂😂😂
cLearQueen papatyagibi ben korkmam ama, sokak kopekleriyle ilgili o kadar kotu haber gordum ki artik korkuyorum