Drk335 Merhabalar bebeğim 7 aylık yogurttan baska biseye ağzını asla açmıyor ne yapmalıyım tecrübeli anneler mama ile besleniyor..
zynprvlfsn Benim oğlumda çok birşey yemiyor ama zaten 9.aya kadar tadım olacak, bir iki minik minik tattırmaya çalışın. Birlikte aile masasında yedirin, görsün sizi de ve asla zorlamayın. Çok red ediyorsa bir kaç gün ara verin.
doravedoruk Benimde 6 ay 10 günlük ikizlerim var oğlum yoğurt sevmıyor ve diğer sebze vs çok güzel yıyor kaşığı gorur görmez ağzını açıyor kızım ise yoğurt harici birşey yemıyor çok şeyler denedım yemıyor ağzını asla açmıyor aniden kattığımda da diliyle hep çıkartıyor ve öğürmeye başlıyor istemedıgı için sonunda da kusuyor bende çok yoruldum bu durumdan sadece mama ile beslenıyor aç bile koydum yer diye ne yaptıysam yemıyor her çocuk bir olmuyor ikiz olmalarına rağmen çok farklılar sizi çok iyi anlıyorum zorlamamak lazımmış ama içimi şöyle rahatlatıyorum eninde sonunda yemek yiycek alışacak ama mama ile beslendıgı için maddiyat konusunda biraz zorlar yeterki yesinler de giden mama olsun canı saolsun 🥰
ozlemurk Benimde bebeğim 7 aylık ağzını açmıyor hiçbir şekilde oyalarayarak vermeye çalışıyorum ama aynı