gamzeozgr Kızlar 2 ay 25 günlük bi bebeğim var sağolsun çok iştahlı saat başı emen bi bebek fakat kayınvalidem gittikten sonra çığlık kıyamet ağlayıp emmeyi reddediyor. Nazar değmemesi için ne yapabilirim yada belkide nazar da değil ne olabilir
moonlight__ gamzeozgr odaya gidip emzirince kaynana gelince şöyle söyleyebilirsin ; bu çocuk ne kadar az emiyor. Memeyi zorla tutturuyorum. Doymuyor memeyi zorla tutuyor ondan sürekli aç durmuyor gibisinden. Bence nazar değiyor çok inanıyorum nazara. Benim bebeğimde çok güzel emiyodu. Yengem ne kadar güzel emiyor dedi iki gün sonra çocuk emmeyi bıraktı
Baldanadam_ gamzeozgr nazar var ve inanırım bizim doğuda nazar eden kişinin herhangi bir giysisini alıp nazar olan kişinin burnun ucunda Afif yakılması (o kokuyu alması yeterli) bundan sonra o kişinin nazarının ona artık tesir etmemesini sağlar
gamzeozgr tls sadece emzirme değil ki severken de ediyo sanırım çünkü o kadar huysuzlaşıyor ki saatlerce ağlıyor
Baldanadam_ gamzeozgr ama gerçekten inanarak denemelisiniz canım Rabbim bütün yavrularımızı nazarlardan korusun inşaallah
gamzeozgr Baldanadam_ zaten iyi olsun diye her şeye inanıyorum geçen camdan bozuk para bile fırlattım 😂
gamzeozgr Baldanadam_ çocuğunuzun ismini söyleyip dertleri senin olsun diyin arkasından da bakmayın 😂