Feridekoca Kızlar geçen gün aldim bugün ilk defa yaptim tadi pek iyi degil.eksimsi internetten yorumlara bakiyim dedim herkes bozuk yok acı kötü yorumlar yapılmış tereddüt te kaldim bende versem mi diye kullanan var mi?
Ayaz35 Feridekoca Bende oğluma aldım canım bi kere yaptım tarhana çorbasını çok seven oğlum yemedi tadı çok kötü bidahada yedirmedim normal tarhana çorbası yediriyorum
ArjenUmut Feridekoca bende internet sitesinden aldım ama gelmemiş daha tereddüte düştüm şimdi. Burda bekliyim
araskuzumm0918 Feridekoca bende ilk başta almışrım bir tadına baktm cidden çok kötü ekşiydi birdaha vermrdim
Heisenberg Feridekoca Benim oğlum da içmedi hamm tarhanayı. Naptıysam içiremedim😅 tadı da baya kötü ama içmemeleri normal
Feridekoca Ayaz35 evdeki tarhana olurmuki canim benim bebegim 6 ay 25 günlük ilk defa vercem tarhanayi
ArjenUmut Ayaz35 normal tarhanayı aliyor musunuz nerden alıyorsunuz yapıyor musunuz ? Ben mardinliyim bizim kültürümüzde pek yok tarhana hatta hiç yok nerdeyse ama ben oğluma yedirmek istiyorum tadı güzel faydalı da biliyorum
Ayaz35 Feridekoca Ben bebeğim o aydayken verdim canım hiç bisey olmadi ama sen yine yap tadımlık ver 3 gun dene
Ayaz35 ArjenUmut tarhanayı yazın yaparız biz canım güneşte kuruturuz kışın yeriz ama kalmadığı yerdede dışarıdan alıyorum ben izmirdeyim burda her yerde satiliyo
Orkidemm Feridekoca valla benim kizim kendi yaptgimiz sarimsakli tarhanayi masallah guzel.iciyor. ooo ona bakarsak makarnasi corbalarini falan ayri almamiz lazim. Yoksullar bebek urunlerini yiyecek olarak ayrimi alıyor sanki hayir. Kasmamak lazim. Yabi sahsen ben kasmiyorum. Bildigin yedigimiz makarna yemekleri veriyorum yani.
araskuzumm0918 Feridekoca tatdır dene çok koyma tarhanasını ,suyla karıstırıp pişir ,başka birşey katılmaz yeni tadımlarda,bakarsın duruma göre
Feridekoca araskuzumm0918 ayyy verdim simdi bebegim ılginç bi şekilde sevdi yedi ama tadi olabildigince kötü bidaha vermem sanırım o kadar kötü yorumdan sonra🙈
suesmom Feridekoca valla oğlum da sevdi yiyor 😃 ama hakkatej kötü yanı tadı yazık çocuklara 😁 neyse ki 8.aya girdik normal tarhana verebilirim artık bunu bitirince 😊 domates yasaktı bu aya kadar ondan vermedim😊
Hafsa_23 Feridekoca bu tarz şeyleri evde yapıp satanlardan temin etmek daha mantıklı bence . Biz kendimiz yapıyoruz acayip zahmetli yanlız