zzehir Merhaba kızlar kızımın doğum gününe çok az kaldı ve nasl yapacam bilmiyorum cogu kisi kuran okutuyor ama ben cok uzakta yaşıyorum sadece komşular arkadaşlar gelecek siz nasıl yaptınız paylaşabilirmisiniz banada fikir olsun 🥰🥰🙏
Seyma-55 zzehir yeni çıkan afişler var cnm kalpli balonlar lâ süslüyorlar o tarz bişey yapabilirsin. bnde 2 yaşını yapıcam kuran okutmak istiyorum bnde papatya konsep yapıcam
zzehir Böyle bir şey yapmak istiyorum sizce nasıl oldu bunun Instagram da görmüştüm balonlu falan yapmak istemiyorum
zzehir mervee345 Evet ya baktım bende tanesi 35 tl ama Instagram da partiden bi sayfa var konsept olarak 790 lira balonlara beraber
zzehir mervee345 Çiçek yerine böyle birşeyde olur aslında tuhafiyeden ipi alarak kendin yapabiliyorsun
zzehir Seyma-55 Bende ilk yaş için okutmak istiyordum ama kimse yok 4 5 kişi bitikten sonra ben kendim kuranını okurum diye düşündüm
zzehir tospikannesi_ Ayyy evet çok güzel olmuş çiçekleri nerden aldınız benim baktığım sayfalar çok pahalı
tospikannesi_ zzehir trendyol yapay çiçek deposundan evet pahalı ben kasım sonu kutladım ama 2 ay önceden yani eylülde almıştım 1400 küsür 64 çiçeği birde en büyük boyutu. Şimdi 2 katı felndır 😬partiden sayfasında da var konsept halinde yada benim gibi beğenip siz trendyoldan alabilirsiniz