nervin26 43 günlük bebegım var sabah 9 da uyanıyor saat 5 e kadar asla uymuyor 5 te 1 saat uyuyor saat 6 dan akşam 11 e kadar ayakta ve aglıyor gazı yok karnı tok banyo yaptırıyorum ama yok ne yapabılırım
serapdk nervin26 benim bebeğim de öyleydi. Banyo iyi geliyor. Bakımlarını yapıyordum. Sonra full ağlıyordu. Sallayarak uyutmak iyi geliyordu. Bebek arabasıyla gezdirmekte çok iyi. Gazı kolay çıkıyor sakinleşiyor. Ya da arabayla turlardık uyurdu. Zor süreç ama geçecek sabır ❤️🧿🌺
snur123 nervin26 goysunuz de uyumuyormu benim oğlum tam 3 ay benim göğsümde uyudu beşiğe yatırınca uyaniyordu artık ayağa kalkmayı tek başıma yürümeyi yatakda yan yatmayı özlemisdim 3 ay dolunca otomatikmen yatağa alisdi güvenli bağlanma süreci oluyor çocukların 3 ay
mavisss718 Benim bebeğimde aynı 3,5 aylık ama doğduğundan beri uyku problemi kucakta uyuypr yatırınca kalkıyor gündüzleri maximum 30 dk uyuyor bazen hiç uyumuyor geceleride 23,30 da anca uyuyor erkenden uyuyan bebeklere hayret ediyorum 🥲
hilalasenasc mavisss718 benim bebeğimde yerine koyunca uyanır . İki gündür bir tane tülbenti uyku arkadaşı gibi yaptım emzirirken yüzüne yakın tutuyorum kucağımda uyuyor zaten. Kucağımda pışpılarken de yüzüne çok yakın tutuyorum örtüyü. Yerine koyarken de örtüyle birlikte koyup yine yüzüne doğru tutuyorum o şekilde uyuyor sanki alışacak ona işe yarıyor gibi 😁
hilalasenasc 40-50 günlük arası biizmde öyleydi saatlerce asla uyutamazdım 12 saat uykusuz kaldığını bilirim iki doktora götürdüm bazı bebekler zordur direnir dediler, uyku öncesi banyo araba gezintisi vs yap zamanla düzelicek dediler anormal bir şey yok dediler. Şu an 2 aylığız kendiliğinden yavaş yavaş düzeliyor uyku süresi uzuyor. Her sabah sekizde kalkıyoruz her esnediğinde gözünü ovduğunda ağlamasına izin vermeden uyutuyorum böyle daha iyi oluyor gece de 8-9 da uykuya geçemiyoruz maalesef 11 de anca uyuyor o da zamanla düzelir diye düşünüyorum
nervin26 Napıcagımı bılmıyorum ızlemedıgım uyku vıdeosu kalmadı loş oda banyo gaz karnı tok hepsını yapıyorum pış pış hersey kucakta uyutma asla uyumuyor sureklı aglıyor 43 günlük bebek uyumaz mı sabah 8 den akşam 5 e kadar ayakta ve aglıyor uyusa aglıyor uyansa aglıyor altını alsam ağlıyor. Gunduz 4 uyku yapsın dıyorlar ama 1 uykuya zor gecırıyorum sabah 10 dan akşama kadar odadan cıkmıyorum ama yıne de uyumuyor çok üzülüyorum
nervin26 snur123 bazı ozel durumlardan kaynaklı emzıremıyorum mama verıyorum o yuzden gögsumde uyuyakalamıyor
eozlem nervin26 bebeğim ilk doğduğunda sabah 7de uyanır akşam 7de ilk uykuya zor yatırırdım. Ağlaması yoktu. Karnı tok altı temizdi ama hep etrafı izlerdi. Bence karakteristik bir şey eğer ağlamıyor ve tok olduğuna eminseniz 2 ay böyle sürdü. 3. ay çok güzel uyudu. 4. ayın son haftası bozuldu, şuan 5 ay 8 günlük ve yeni yeni atağı atlattı düzene giriyor.