ocak94 Kızlar 36 günlük olduk memede uyumak istiyo süt geliyo yutmaya yetişemeyince uykusu kaçıyo ağlıyo 😂 beni emzik gibi kullanmak istiyo tabiri caizse. Zaten halihazırda avent biberon kullanıyoruz onda da meme reddi olmuştu baya bi uğraştık ikisine de alıştı şimdi ama bide emziği eklemek risk olur mu deneyimliler yardımcı olur musunuz
nesizade05 ocak94 biberon neden kullanıyorsunuz ki emziriyorsanız ? Benim kızım da 41 günlük bir haftadır emzik kullanıyoruz avent meme reddi yapmadı şükür
PdEsila ocak94 doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama bebeğim doğduğunda hep emzirirdim, kucağımdan indirmezdim. Yorulunca sağdım biberonla eşim verdi ben uyudum. Böylece biberona alıştı. Philips avent olmasına rağmen. Şimdi de emzirmek için savaş yapıyoruz
ocak94 nesizade05 hastanede sütüm gelmedi kan şekeri düştü doktoru hemen mamaya başlıyoruz böyle olmaz dedi orda aventle mamaya başlandı 1 hafta 10 gün onunla mama içti sonra sütüm gelmeye başladı ama doktoru mamayı kesmedi 3 kere de mama verdiriyor böyle kilo alımı gayet iyi
oylesinebiri__ ocak94 emzik Philips avent kullanıyoruz biberon olarak Chicco atak döneminde arada meme reddi olabiliyor ama biberon emzik ten dolayı olmadı
ocak94 PdEsila mücadeleyi bırakmayın aynı durumdan geçtim hastanede avent biberona bi alıştı eve geldik yok ben ağlıyorum o ağlıyor asla emmiyordu ama her gün zorladım biberonu 2-3 gün kestim o sürede mecburen beni emdi ama her seferinde bi savaş vardı. Sonra pes edip biberonu verdik sevdiğine kavuşmuş gibi saldırdı biberona 😂 neyse dedik çocuğa acı çektirmeyelim ne hikmetse hem onu hem beni zorlanmadan kabul eder oldu şimdi ikisini aynı anda götürüyor asla red yok çok şükür siz de biraz mahrum bırakın 2-3 gün
PdEsila ocak94 ben vermezsem akşam kocam veriyor. Çok istiyprum ama zor geliyor artık emzirmek geçen denerken beni bi çizmiş, boğazım göğsüm her yerim çizik. Bi de kanadı, ufacık bebek nasıl yaptı onu tırnaklarıda küçüktü
ocak94 PdEsila aynı şeyleri yaşadım resmen savaşiyorduk benim eşim de gece biberonla veriyordu o 2-3 gece anne sütü kaşığıyla verdi öyle deneyin bi