Busrakrt Çok acill yardımcı olurmusun bebegim dört aylık bu ay 400 gram almıs mamaya baslamak istiyorum en iyi en kaliteli mama hangisi bilgisi olan varmı nolur yardımcı olun
Busrakrt Kuzumveben aslında memeyi bıraksın istemiyorum günde belki bir yada iki kere vermiyi düşünüyorum ilk defa denicem humana için ne düşüyorsunuz acaba herkes farklı söylüyor bilemiyorun
1seda1belinay Sma kullanmstm buyuk kızımda kat kat fazlası nı kilo aldrmstı. Sonradan zayıflatmak ıcn doktr doktr gezmstık aptamılde oyle yaramadı bize ama kılo aldıran bir mama ikisıde
1seda1belinay Ve her bebek farklı kimine aldırmıyor diyorlar sma ıcın bızde aldrmstı kusmamız hep vardı hıc azalmamstı sma ıcerken
tossikannesi Busrakrt o zaman gayet normal çünkü hareketlenmeye başladığı ay hemen mama başlamayın derim.
1seda1belinay Busrakrt humana bılmıyorm ama canm bebelac gold gerckten her kullanan memnun ve cocuk ta kabızlık gaz sorunu cok cok aza iniyor. Ve hipp cok onerılmstı buradaki bayanlardan hep oyle duymstum
Ygz30 Humana doyurucu değil.Ben hipp kullanıyorum humanayı denemiştim.Üç ölçek veriyordum bir saate yenşden acıkıyordu.Bence içeriği doyurucu olmadığı için fiyatı uygun.
Selimveasel Busrakrt sma bebelac gold similac kullandim hem cabuk açıktı hem kabiz yaptı aptamil kullaniyorum suan memnunum humana duydum ama henuz denemedim aptamilde kalirim sanirim alıştı mamaya 2. Kutudayım kabizlik sorunu bitti hergün kakasini yapmaya başladı