efeninannesi4207 Bu telefon da karar verdim alacam ama kullananlar varsa nasıl sizce YouTubeden izlediğim kadarıyla hoşuma gitti ama birde kullananlarin yorumlarıni da merak ediyorum ☺️
Duyulurum efeninannesi4207 ben bir buçuk aydır kullanıyorum. Bazen kamerası donuyor video çekerken. Dışarıda ışıkta iyi ama evde ve gece kamerasını beğenmiyorum. Ekran parlaklığı gecenin karanlığında birden sonuna kadar açılabiliyor çok sinir bozucu bu. Onun dışında çok hafif bir telefon kullanımı çok rahat. Bendeki yeşili ama moru daha güzel 😅 şarjı çok hızlı doluyor. Bir gün çok rahat gidiyor iki gün de kullandığım oluyor.
sarmaliklahana efeninannesi4207 Ben kullanıyorum Kasım ayında beri. Eşimde aynı telefonu kullanıyor. Ben kamerası için almıştım zaten en gerekli sey o benım için. Cok memnunum hatta fotoğraf baskısıda yaptırdım net renkler cok güzel. Eşimde memnun hızından VS. 👍
efeninannesi4207 Duyulurum canım aldım bende 11 ay oluyor ve mor rengi bendeki 😁 siyah istemiştim ama yokmuş mor rengi geldi çok da güzel ben begendım telefonu şarjda çok hızlı doluyor dediğin gibi ben beğendim🤗
Duyulurum efeninannesi4207 😅 hayırlı olsun inşallah uzun süre kullanırız. Bundan önce note 9s i 4,5 sene kullandım sorunsuz.