Vesile96 Merhaba anneler yaklaşık bir yaşında kızım Hala konuşmuyor Sadece annem baba dede attım gitti bitti diyor normal mı?
mcansumh Vesile96 e daha ne desin 😂 benimki 20 aylık eh o kadar hemen hemen konuşuyor her çocuk farklı ama seninki gayet yerinde
papatyam-34 Vesile96 27 aylık oğlum konuşmuyor 🥲 Kelimeleri var en çok sayıkladığı sizin yazdıklarınız oluyor zaten her çocuğun gelişimi farklı bence sizin kızınız normal 🥰 27 aylık oğlum attım bitti demiyor mesela 🤦🏽♀️
Ayseee12_ Vesile96 benim 9 aylik bebebgim sadece sesler cikariyo babildamiyooo bende cok endiseliyimm.
maygirl Vesile96 1 yasinda bebek icn normal…her ay aydan aya kelime sayisi cogalacak daha 2 2.5 yas gbi 2li cmlelere geciyorlar bazilari saha erkende gecebilir.genetik yapi ve ilginiz onemli.siz tam olarak 1 yasindaki bebekten nasil bisey bekliyosunuz?kinusmuyor demissiniz ya🙂tam kac aylik bu arada?
Vesile96 mcansumh valla bazıları bana diyorlar ki yok benim oğlum 8 aylıkken konuştu yok 8 aylıkken yürüdü büyüzden korktum valla
Ayseee12_ Vesile96 ay bende bu yizden cok korkuyorum benimde bebegim 9 aylik hala babildama yokk sadece seslerre cikiyo
nadidelifora Vesile96 bazılarının dediği konuşma da bu işte. Bir yaşındaki bebek anlamlı üç kelime söylüyorsa tamamdır 🌸
Lolik Vesile96 normal tabiki daha ne desin😄 oğlum yaşındayken cümle kurmasını bekliyorlardı ve hep ayına göre fazla kelimesi vardı ama canımı sıkıyorlardı, canımın sıkılması da konuşmuyor diye değil milletle kıyaslayıp saçma sapan yorum yaptıkları içindi. Şuan 28 aylık her şeyi konuşuyor , o bıdı bıdı yapanlarda şok oluyor . Zamanını bekle acele etme elbet konuşacak
magal Benim oğlum da 14 aylık; baba, mama, dede, nene, pis, cıs, meme, anne diyor hayvan seslerini de çıkarabiliyor az buçuk, her şeyi de anlamasına rağmen konuşma bu kadar. Bana da az geliyor.