benoyleuygungordum___ Misafirim gelecek lahmacun düşündüm mercimek çorbası yoğurtlu mor lahana salatası bide lahana sardım ama az mı oldu başka ne yapabilirim
bikahveicelimmi benoyleuygungordum___ az olmaz bence ya gayet doyurucu. Kola/ayran bi de maydonoz soğan söğüş gibi yaparsan mis 👌🏼
Deletedmom_897 benoyleuygungordum___ yeterli bence yeşil salata yada yeşillik de olabilir .Afiyet olsun 🌸
Hayat123456789 benoyleuygungordum___ acılı ezme yapabilirsin yapması çok kolay ve çok lezzetli oluyor canım Ben ramazanda iftarda yapmışım. Mercimek çorbası Lahmacun Soğan salatası Acı ezme Marul salatası Havuç tarator Kabak tarator Ayran Kola Şalgam Söğüş domates
benoyleuygungordum___ Hilal_4444 salata yeşillik domates soğan vs kola ayran da var tabi onları yazmadım 😂😂 Dedim az mı oldu başka ne yapılır akıl akıldan üstündür dedim buraya sordum 😂😂
Kuvakvak Lahmacunu fırında yaptıracaksanız yanına biber soğan sarımsak da gönderin közlesinler o da güzel gidiyor
benoyleuygungordum___ Kuvakvak fırında oalcak olmadı yanında biraz götürürüm hiç denedim bakalım nasıl olur
bikahveicelimmi benoyleuygungordum___ lahmacunun arasina maydonoz sumakli sogan domates koyup yemeyi severim. Ondan dedim😃
masterchefiniz benoyleuygungordum___ maydonoz soğann sövüş çok güzel oluyor onuda yapın yeterli olur . Bizim burda lahmacun pilav cacık salata yaparlar
UrbanMom benoyleuygungordum___ çoban salatası ve pratik ezme tarifleri var bakın isterseniz. Bugun bende Pide yapicam yanlarına bunları hazırladım