ilknurerogluzun Kızlar mukuslu ishal kakamiz vardi mama degistirince normal mama içiyoruz kakasi fln duzeldi acaba alerji olabilir mi tek sorunumuz kaka yaparken ıkınarak yapiyor diger zamanlar sakin uyku duzeni harika sizce alerji var midir ???
kirazmevsimi_ ilknurerogluzun mukuslu ishal ise buyuk ohtimal alerji. Kac aylık bebeginiz? Şurayi anlamadim ama simdi siz alerji mamasindaydiniz sonra normal mama gectiniz ve muskuslu oshal mi oldu ?
ilknurerogluzun aysayss normal mama alerji mamasini bi kac gun kullandim surekli kustu onu istemedi ayrica neden bilmem acayip gaz yapti aglamayan cocuk aglamaya basladi normal mamada boyle sorun olmadi
aysayss ilknurerogluzun alerji mamalari hem daha cok islenmis mama hem de sindirimi cok zor mama . Genellikle bebekler istemiyor o yuzden. Ama mukuslu kaka sadece alerji belirtisi degil. Vucudundaki salyayi kakayla atabilirlermis. O yuzden baska belirtiniz yoksa alerji denmez
ilknurerogluzun aysayss cok ıkinıyordu gobek fıtıgı olmustu hatta ama gecti sükur ıkınmalar göbek fıtıgıda duzeldi sadece kaka yaparken ikınıyor evet salyasıda vardı baya tesekkur ederim cevap icin iste dr alerji olabilir deyince herseyi alerjiye yoruyorum her zaman sakin bi kere aglasa gazi olsa alerjimi acaba deyip kafamı yoruyorum
ilknurerogluzun kirazmevsimi_ söyle rota asisindan sonra ishal ve mukuslu kaka başladi sonra alerji olabilir dedi dr tam alerjik mama kullandik ama mahvetti cocugu kipkirmizi oluyodu gazdan vs sonra ben tekrar normal mamaya gectim hipp e basladim kakasi ve mukus duzeldi ona baslayinca
aysayss ilknurerogluzun bizim de doktorumuz alerji demisti. Ben de 1 aydir diyetteyim ve alerji mamasi kullaniyorduk. Ama alerji belirtilerimiz egzama ve mukuslu kakaydi. Diyetime ragmen egzamalarimiz gecmemisti. Biz de doktorumuzu degistirdik ve alerjiden kaynakli olmadigini ogrendik egzamanin evimiz cok nemsizdi o yuzdenmis ve tahini yasakladi doktor. Normal mamaya da gecebilirsin dedi. Dun normal mamaya gectik.
kirazmevsimi_ ilknurerogluzun allahalla bizde alerji mamasını bir ara bırakmıştik sonra tekrar basladik ama hicte bizi rahatsiz etmemisti. Evolvia rp2 kullaniyoruz ama yani bu mamalar zaten cocuklarin hassasiyetini dusunurekten yapilan mamalar boyle bir etki verecegini sanmiyorum bizde olmadı mesela.
ilknurerogluzun kirazmevsimi_ bende hic anlamadim ama cok kotuydu ama su an iyi sukur alerji olsa hippte yapar diye dusunuyorum sonucta ama sorun gorunmuyor simdilik
aysayss kirazmevsimi_ biz de rp1 kullaniyorduk hic kusmayan bebegim surekli kusuyordu hatta dun igne yapalim dedi doktorumuz o derece kusuyordu … alerji mamasinin bebek icin en uygununu bulmak cok zor ya
aysayss ilknurerogluzun evet alerji zor bir sey normal mama da sorun cikmaz insallah . Biz de dun normal mamaya donduk bakalim
ilknurerogluzun aysayss aynen aptamil iyi gelmiyor bize mesela denedim ishal başlatıyo ama hippte sorun yasamiyoruz sukur her bebege her mama yaramıyor malesef
aysayss kirazmevsimi_ evet ki biz once aptamilinkini kullaniyorduk o da cok kustururdu . Simdi de rp 1