Zeynonunmomu Baybars- kahvaltıyı birlikte yapıyoruz 9-10 gibi akşamı da eşim gelince beraber yiyoruz 17.00 civarı öğlen gibi meyve veriyorum düşünerek saatli vermedim şimdiye kadar sofraya bizle bir oturuyor düzen oluyor😂7 aylık
3kedili2bebekli Baybars- benimkiler saatli aciktiklari saatler belli sabah 8 gibi kahvaltı 12 gibi öğlen yemeği 3-4 civarı ara öğün 7 gibi akşam yemeği
simdibencee Doğduğundan beri ne zaman isterse o zaman doyurdum ben de, 1 buçuk aydır ek gıdadayız sadece onu sabah öğle akşam olarak düzenli uyguluyorum ama yine saatli değil😂
Baybars- simdibencee Fikk Zeynonunmomu 3kedili2bebekli Ne zormuş ya iştahsızlık bir yandan Allah yardımcımız olsun 😅
Fikk Baybars- çok seçiyor ya 🥺 bir çorbayı severek yiyor özellikle tarhana Sebze yediremiyorum çok bizim yöreye ait bir sebze vardı molehiya blenderdan çekip pilavla karıştırıp öyle yedirebiliyorum pnun dışı asla yemiyor salçalı şeyleri sevmiyor köfte tavuk yiyor bir ili kere palamut yapmıştım onu da yedi güzel yeşil mercimekli prinç pilavı tarifi gördüm dedim sever yemedi bile 🤣 napıcam şaşırdım sürekli aynı şeyleri yiyor