Gizemre İyi günler kızlar hepinize benim 10 gün olcak nerdeyse daha adet olmadım doğum yapalı 17 ay oldu bazen düzensizlik oluyordu ama 4-5 gün en fazla hamilelik belirtileri yok henüz ama adet oluyorum gibi karnımda sancı bel ağrısı var test yapmaya da çok korkuyorum inşallah değilimdir sizlere sorum şu ki aranızda böyle adeti düzensiz anneler varmı bana yardım eder misiniz?
Agg0207 Gizemre benim herzaman düzensizdi dogum öncesidr dogum sınrasıda kendinden eminsen eger telaş yapma hiç ben alıştıgım için hiç aklıma hamilelik bile gelmiyor vallahi adet olmadıgımda 😀
Amineyusufmuhammed Gizemre en guzeli 15gun bekle sonra git kan testi yaptir bende gittim yaptirdim çok sukur yokmus bisi kansizlik ve b12 eksikligi çok dusuk oldugundan dolayi duzensizlik oluyomus ve adet olamama oluyomus
cypriot Test yapsanız kafanız rahatlar aslında. Ben doğum yapalı 19 ay oldu, adetim daha 3-4 ay kadar önce düzene oturdu. Ondan önce 10 gün erken,10 gün geç bile olduğu oluyordu. Geç olduğu zamanlar hep test yapıyordum ama.
Gizemre cypriot peki sizin 10 gün fln geçiktiğinde sanki hamile gibi karnınıza sancı fln giriyormuydu
Sibella Gizemre daha bu ay başıma geldi bu olay, normalde doğumdan sonra hep düzenli adet oldum en fazla 2 gün gecikme oluyordu bu ay 10 gün gecikti tabi ben her gün bi test yaptım hep negatif ama adette yok deli olmuştum 😀 en sonunda aktı kan 🩸
Gizemre Sibella inşallah darısı bana ya bugün maydonoz çayını deniycem adet söktürücü özelliği varmış galiba
Zeynep-iremnur1 Gizemre valla seni korkutmak istemem ama 2. Kızımda adet olarak hamile kaldım hasta olduğum halde şuna 3 aylık kızım var