morsevenanne9 Kızımın kopek dişleri çıkıyor sanırım ateş yaptı 37 ydi sabahtan beri calpol verdim ağrısına iyi gelsin diye şuan 38 çıktı az önce tekrardan verdim bu diş ateşine ne iyi geliyor kac gün sürüyor bilgisi olan varmı?
Muallaaa morsevenanne9 biz geçen hafta aynı durumdaydk 39.5 e kdr çıktı ateşi iki güne geçti Elhamdülillah
Acemi-annee morsevenanne9 sizi yanlış yönlendirmek istemem ama doktor dişin 38 i geçmeyen bir ateşe sebep olabileceğini üzerindekiler için başka sebep olacağını söylüyor. Ateşi 38 i geçerse aklınıza başka ihtimallerde gelsin diye söylüyorum çünkü Allah korusun başınıza gelmesini istemem ama ben bunu kötü tecrübe edindim. Çok çok geçmiş olsun
morsevenanne9 Muallaaa dişi çıktımı peki öylemi geçti iki günde inşallah bizimmide çıkar kızım çok huysuz ateşide 38 e çıktı calpol verdim biraz indi şuan sallıyorum
morsevenanne9 Acemi-annee düşüyor ama duş aldırdım az önce 38 lerdeydi üzerinde sadece zibini var 37 lere indi hani sürekli dirençli bir atesi yok iniyor çıkıyor disleride çıkıyor zaten ağzını sıkıp dişlerini sıkıp duruyor
Acemi-annee morsevenanne9 anladım, çok geçmiş olsun. Bende duş aldırdım, sıfır kol zıbınla üstü açık şekilde uyuyor. Çok şükür ateşimiz düştü analık acaba üşüyor mudur diye düşünmeden edemiyorum
morsevenanne9 Acemi-annee ahh bende düşündüm çok şükür o günden sonra çıkmadı ateşimiz diş atesiydi sanırım kesin bunu anladım