ervaoyku Kızlar 6 ay olmak üzereyiz 1 şubatta olucaz Allah’ın izniyle ama bebeğimi uyutup beşiğe koyuyorum ve direk yüz üstü yatıyor sabaha kadar ben düzeltiyorum o dönüyor dönemeyince ağlıyor ama bende çok tedirgin oluyorum var mı böyle olan
xbebegimx ervaoyku 4 . Aydn sonra yuzustu yatabilir sorun yok, donmeyi ogrendikleri icin sıkıntı olmaz
nadidelifora ervaoyku niye duzeltiyorsunuz ki. Artık kafasını istediği gibi kontrol edebilir. Neredeyse tüm bebekler dönmeyi öğrendikten sonra yüzüstü uyurlar.
ase95 ervaoyku bebeğim 3 buçuk aylıkken dönmeye başladı ve o zamandan beri hep yüzüstü ya da yan uyuyor. Bende endişeleniyordum doktoru dönüyorsa kendini kurtarır dedi, yatağı sert ve çarşafı gergin olmalıymış.
monarosealp34 Ya Instagram’da biri vardı uyku eğitmeni dikkat ediyordum o kadın çocukları hep öyle uyutuyordu demek ki öyle rahat ediyorlar diye düşündüm oğlumda 2 yaşında sürekli döner bir bakıyorum bazen yüz üstü dönmüş popoyu kaldırmış öyle yatıyor 😂
ervaoyku nadidelifora niye düzeltiyorum çünkü uykudan dolayı tam kafasını çeviremeyip nefes alamaz diye düzeltiyorum ..