Angel0507 18 aylık etrafı tutup yürüyor ayağa kalkıp 5 6 saniye durup düşüyor ne zmn yürür genetik olabilirmi babası ve halası 2 yaşında yürümüş
3kedili2bebekli Angel0507 sınır 18 ay doktora goturdunuz mu acaba çünkü bu dediklerinizi yapan oğlum 5 ay sonra yürüdü kızım 6 ay oldu anca adım atıyor ve yürümede genetik yok diye biliyorum
Filiz_KuZeynep Angel0507 ayakta biryerlere tutunarak yürüyorsa yürür bence 2 aya fallan Dengede biryere tutunmadan durmayı test ediyor böyle böyle öğrenicek 😀 benim kızım da 18.ayına yakın yürüdü 18.5 aylık şıan haka elimi tutarak yürümek istiyo parkta falan
asell13 Angel0507 oğlum 19 aylık yürüdü hala yürümeye niyeti yoktu artık rşim bi akşam inat etti zorla yürttü diyebilirim oğlum hala rahattır öyle konuşmasıda çok geç oldu şuan da durduramıyoruz yani her bebeğin gelişimi farklıdır bu durumda normaldir
Umay-gmz Angel0507 Mermeral sizlerde mi bastırmadımız kucak bebeği mi oldu yani ben kucak bebeği yapmışım resmen ondan yürümedi hala danırım
Mermeral Benim oğlum da 17 aylik. Daha ayakta bile duramiyor merak ediyorum ne zaman duracak. Yürümeyi geçtim artık 2 yas için bile umudum yok
maygirl Filiz_KuZeynep merhaba gec yuruyen bebeklerde denge sorunu oluyormu?yani dusme durumu vs elini birakinca uzun sure dusmeden yuruyormu cok sk dusmesi warmi acaba bebeginizin?
Filiz_KuZeynep asell13 ne zaman konuştu acaba 18 aylık kızım herseyi anlıyor ama konuşmaya niyeti yok hayvan sesleri ıhh falan elimi tutarak anlatıyo derdini
asell13 Filiz_KuZeynep 2,5 yaşında konuştu herkes ahrazmı bu çocuk diyodu halbuki beniö oğlum rahat hala öyle hiç kendini incitmez yapıyla alakalı
Filiz_KuZeynep maygirl yürümeye başlayalı 1 ay yakın oluyor hala yürürjen popsunun üstüne düşüyor tabi arasıra dengesini kaybedip ama bunun geç yürümekle alakalı olduğunu düşünmüyorum her yürümeyi öğrenen bebek bi süre denge sorunu yaşıyodur bence
Hayris Angel0507 yorumlara baktımda benim kızım tam tamına 20 aylıkken yürüdü kaç kere ortopedi ye götürdük şükür her defasındada bişeyi yok diyolardı o yüzden canım anneler kafanıza takmayın ben çok taktım her çocuk farklı
maygirl Filiz_KuZeynep yani ewet bn farkli yazdim gec yurumekle.ilgisi yokta bnm kizmda tam anlamiyla 17 aylikken yurudu halen suan 20 aylik halen dusuyor yururken oyuzden merak ettm sordum.tesekkurler