rabialin Kızlar elimde top havuzu var evim küçük kullanmadım kurmuşumdur ama oyun oynamadı kızım isteyen olursa uygun fiyata vericem
Tu_Na rabialin bende Trendyol da 1600 ‘e yeni aldım oyuncak sepeti gibi bir odaya koydum toplu oluyor orada sıfır en azından bakın derim😂
Deletedmom_897 rabialin Zam geldi diye aldiginiz fiyattan neden veriyorsunuz ki .2. el sonuçta birde kargo parası eklenecek zamlı halini bulunur .
rabialin Aldığım fiyat 1300 zaten bende o fiyata vericem diyorum ben fazla koymuyorum üstüne yani ne demek istiyorsun
Deletedmom_897 rabialin ablammm bende bana sat demiyorum ki almam zaten senden. Satış strateji yanlış ben bu fiyata aldım diyorsun kendi sitesinde bu fiyata diyorsun senin aldığın fiyata vermen mantıksız ki bunu da anlayacağını düşünüyorum iyi satışlar
rabialin Abla gül herşeye muhalefet olma başkasının satışına iş koymamayı öğren sende kendi işine bak senden mi ögrenicem zorla satmıyorum sanane benim satışımdan herşeye yorum yapılmaz bunu öğren
Deletedmom_897 rabialin Açık bir platform burası bana da yorum yapma hakkı verilmiş. Ooo çok güzel fiyat deseydim teşekkür ederdin .Ayrıca abla da diyip durma lütfen