safis619_ Kızlar kanamam 5 gündür yoktu bugün 40ım çıktı duştan sonra kanamam geldi başına gelen var mı
UrbanMom safis619_ lohusa kanamam bitti 1 hafta sonra adet oldum. Adet değildir belki dedim ama tam 1 ay sonra yine kanamam olunca adet olduğumu anladım öyle az bir kanama değil bayağı yoğun adet oldum. Normalde de öyle olurdum yani evet olanlar var misal ben
asmkkx Gamzeli2206 peki ondan 1 Ay sonra tekrar regl oldunuz mu bende regl sandım ama suan regl görmedim hala 2,5 aylık bebegim
Hry-ayhn26 40 im cikti gün oldum ben bünyeden bünyeye değişiyormus bu durum doktorum rahmin ve yumurtalıkların sağlıklı olanlarda olabiliyor bu durum normal dedi
Elifasil safis619_ bende aynı şekilde oldum 40. Gün regl oldum dr gittik kontrole yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve çok iyi korunmam gerektiğini söyledi direk hamile kalabilirmişim sizinde aynı şekilde olduğunu düşünüyorum
hlyyy safis619_ 40 ım bittikten 2 gün sonra olup az miktarda kanamam olmuştu bir daha ne gelen oldu ne giden 1 yaşı bitirdik🤣
niloyaaa safis619_ benimde hemen 40 ım biter bitmez oldu reglim. İki doğumumda da aynı şekilde hemen regl oldum. Normal yani ondan sonra da her ay düzenli bi şekilde görüyorum.