Nurcanben Arkadaşlar ya ben bebegime veriyorum yulaf ezmesini çokta seviyor ama kullandığım marka eti lifalif müsli kuru meyveli ve fındıklı olan netten bakarsanız yazdığım şekilde daha iyi anlarsınız ama genelde her yorumda sadesini verenleri görüyorum o yüzden kafam çok karıştı çünkü çok sık tüketiyoruz sizce sadesi mi bu mu değişen pek bir şey olmaz heralde bu arada kızım 1,5 yaşında son olarak yulaf ezmeli kahvaltı tarifleri verirseniz çok iyi olur 😂
maygirl Nurcanben bn sadesine gore dgerlernin kalorusnin yuksem oldgnu bliyorum sadece. Ne sekilse veriyosunuz sutle mi?
femay Nurcanben sadesi ile vereyim, yumurtanın içerisine bir kaşık kadar atıp pişirin. Ben bu yaşımda yumurta yemem ama bu tarifle yiyebiliyorum yumurta gibi olmuyo çünkü
Mnli Nurcanben eti başlı başlına güzel bir marka değil zaten koruyucu katkı bakımından wee food beyorganik og natural gibi markalar tercih ediyorum ben kendimize de çocuklara da
ilknur91 Sade yulaf ile yulaflı pankek yapabilirsiniz, yulaf tost yapıp içine seviyorsa kaşar koyabilirsiniz ve mesela 2 yumurta kırıp 2 kaşık yulaf koyup çırpıp tavada pişirerek omlet yapabilirsiniz🌸
ilknur91 Sütle pişirip içine tatlandırmak için elma rendeleyebilirsiniz, muz ezebilirsiniz kendiniz alerjisi yoksa ufalayıp ceviz,badem, fındık vs koyabilirsniz aklıma gelen bunlar☺️
Nurcanben maygirl hayır sütle vermiyorum kızım kabiz sütün de kabiz yapabildiğini duymuştum. Yulafı haşlıyorum yoğurt ceviz elma falan rendeliyorum o şekilde veriyorum yani
femay Nurcanben umarım, bu arada sütle vermiyorum demişsiniz belki laktozsuz süt kabız yapmayabilir sindirimi kolay çünkü. Bebeklere uygun mu bilmiyorum doktorunuza bi danışın. 🌺
Tusa_ Nurcanben bana da bi tarif atın 7 ay 20 günlük yulaf ezmesi var ama ben nasıl yapıcağımı asla bilmiyorum
Nurcanben Tusa_ yulafı az hasla yumuşasın sonra yogurtla karıştır içine de bebeğinin sevdiği herhangi bir meyveyi rendele bence bu şekilde ver 😂
Minel-inannesi Nurcanben musli tarzi olanlarin kuru meyveleri hosuma gitmedigi icin kendim sadesini alip evde icine kendi kuruttugum meyveleri katiyorum yada lapa yapip ustune sarimsakli yogurtla yag cozlatiyorum🤌 kahvaltida degil ama yogurtla yada tahin sütüyle taze meyveli bowl tarzi veriyorum kizima
ekimkizi_ Nurcanben meyvelilerde seker eklentisi ve farkli katkilar oluyor en iyisi sade alip ceviz,findik ve meyvelerle suslemek ben öyle yapiyorum kendim bile öyle yemiyorum.