aylizinannesiiii Kızlar vücudumdaki kemiklerde bile sızı hissediyorum boğazlarım şiş burnum kapalı ailecek felaket olduk bu ne salgını böyle doktor influenza dedi test yapmadan ama nasıl iyilestiniz bir yardım edin
Mommyhann aylizinannesiiii şuan influanze salgını var sıtma gibi belirtileri oluyor titreme üşüme vücutta kırgınlık ona özel ilaçlar var doktor bi ilaç verdimi
amazontuba aylizinannesiiii boğazlar için taze zencefil (bi kaç damla) + limon suyu + bal biraz da ılık su bopazı yakıyo ama ağrısını alıyo dinçlik veriyo. Bi de bu hastalık mideye de vuruyo bizim zencefil sayesinde midemiz rahattı. Evi bol bol havalandırın sabah özellikle. Buhar makinası varsa açın yoksa da havlu ıslatın peteklere. Kendime bile soğuk izotonik ile oksijen yaptım iyi geldi
aylizinannesiiii Sadeturkkahvesi evet verdi ilacını enfluvir diye resmen titriyorum kemiklerim söküldü boğazım uyuşuk ne tat var ne tuz
aylizinannesiiii Mommyhann ay evet aynı belirtiler üşüyorum titriyorum ateşim yok ama elim ayağım buz sıtma gibi her zerrem kırılıyor verdi enfluvir verdi influenza ilacı
aylizinannesiiii barbiee_ covid zamanım aklıma geldi bu gribe yakalanınca oturdum ağladım o zamanlara döndük sanki diye korktum
aylizinannesiiii barbiee_ bu direk boğaz ateş kemik ağrısı yapıyor kemiklerim parçalanıyor sanıyorum her saniye şok icindeyim ne biçim salgınlar çıkıyor ya
ygzmoms aylizinannesiiii 3 gündür bizde öyleyiz ben böyle bişey görmedim bittik resmen ağrı çok başka titreme donuyorum resmen