mom0010 Nasıl yapıcam bilmiyorum asla söz dinlemiyor herşeyin aksisini yapıyor. Benimle inatlaşıyor bu sefer bende kızıyorum. Bu durumla nasıl başa çıkıcam. Sadece benim mi çocuğum böyle yoksa sizde benim gibi sorunlar yaşıyor musunuz ? Fikir verin kızlar 😒
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mom0010 Bilmiyorum 🤷🏼♀️ 4yaş mı fena yoksa kardeşi olduğu için kardeş kavgası, kardeş yaramazlığı mı gerçekten anlamıyorum ya. İkiside tekken gayet iyiler ama ikisi bir arada birbirlerini o kadar şımartıolarki, bir olup kafa mafa bırakmıyolar🤦🏼♀️
Temizlikperisi mom0010 malesef benim kızda öyle 5 yaşında ama daha beni bitirdi kızmıyorum tepeme çıktı Pedagog götürdüm doktor bana şunu dedi ona bişeyler yaptırın eşyasını toplatın ama yapmıyor hiç birini sadece benim dediğim olcak diyor ama doktorda kim patron onu bilsin dedi yok anam yok dinlemiyor 24 yaşımda saçım beyazladı 🤦🤦
-Cedric- mom0010 benim oğlumda aynı🫠 . Her şeyin aksini yapıyor. Odasını önceden kendi toparlardı şimdi oğlum odanı topla lütfen diyorum hayır ben yapmıycam sen yap diyor. Odadan çıkıyor hemen. Yolda yürürken elimi tutardı şimdi eşimi tutmuyor her zaman bi inat içinde benimle . Ne zaman normal seyrine dönerler bilmiyorum çok yoruldum
Ozlmyldzarya mom0010 benim kızım 3 yaşında herşeyin tersi inatlaşma oyuncakları toplamama vs vs ooff bugün kriz geçirecektim neredeyse..sabır çektim sürekli. Ev işi vereyim yapar ama başka şey olduğu yapmaz eğer 4 yaşında da böyle olursa vay halime😒
mom0010 -Cedric- bizde öyle herşeyin tam tersi davranıyor benden kırıcı oluyorum napcağız böyle bilmiyorum
Temizlikperisi mom0010 kızma hemen başka odaya geç sakin sakinleş ben öyle yapıyorum ama babası kızar bitek babasından korkar benim kız🤦
-Cedric- mom0010 bağırmayın lütfen ilerde aklına yer edebilir. Evet zorluyorlar bazen ama yinede sakinliğinizi korumaya çalışın. Bugünlerde geçecek inşallah bu zamanları da çok özlücez 🥰