arslanmom Selam kizlar bugun oglani emzirdim emzirdikten sonra geri kalanini sagiyorum ama sutum bildiginiz toz pembe geliyor. Kan desem degil yedigim birseyin rengi sute gecer mi ? Basina gelen oldu mu?
3kedili2bebekli arslanmom yediğiniz bir şeyden olabilir kırmızı sgirliklj bir sebze meyve yemiş olabiljr misiniz
arslanmom 3kedili2bebekli saglikli birsey degil ama ahududulu ve franbuazli draje yedim dun aksam geceden beri sutum pembe. Gecmek bilmiyor. 😱😱
3kedili2bebekli arslanmom gecmese de olur bir zararı yok korkmayın ☺️ havuç çok yerseniz de turuncu olur pancar da pembe yapar normal bunlar
oylesinebiri__ arslanmom anne sütü yeşil bile olabiliyor yediğiniz şeylerden olur kırmızı meyve yerseniz pembe olur ama bi zararı yok
arslanmom KaranimEgem demek ki çok boyalıymış yoldaydık atıştırmak için yemiştim su aygırı gibi pembe süt veriyorum . 😂😂 ilk gördüğümde bende kan sandım gögsümü inceledim yara yok ikisini ayrı sagdım ikiside pembe geliyor 🤭🤣
arslanmom ozcan39 gül kız gül biz kaç saattir eşimle gülüyoruz zaten… kendisi araştırmış bide bi tek su aygırları pembe süt veriyormuş😂😂 su aygırım benim diyor 🥹🤣🤣🤣