Misskokulum Sağlık merkezi vegaferon isimli kan ilacını verdi bugün içeriğini beğenmedin temiz içerikli memnun kaldığınız kan ilacı var mi ?tavsiyelerinizi bekliyorum 🌸
Fulyag Misskokulum Bestiron güzel ama malesef kızım tadını hiç sevmedi ay olarak büyük olduğundan nutrigen kullanıyoruz sıkıntı olmuyor tadı yok 😌
Sabis42 Misskokulum @muhensinoglu instagram sayfasında yıldızlar listesi bölümünde temiz içerikli kan takviyesi ürünlerini bulabilirsiniz..
AmineGlce Misskokulum bestiron bitkisel içeriği. Ama kızım 4 aylık ufak olduğu için yutmakta zorlanıyor istemiyor. Pekmez gibi kıvamı çünkü. Mecbur zorlada olsa veriyorum pahalıda bi vitamin öyle böyle bitircek artık😂
MarlaSinger Misskokulum sidefer 👍🏻 Diş boyamıyor ve çürütmüyor 2 yaşında kızım var uzun süre kullandık dişlerinde çürük falan yok. Oğlumda da kullanıyorum.
Sasah1441 Misskokulum Dr bize ocean önerdi. Tadı da çok güzel ama koruyucu var yazmışlar geçen bir postta. Yinede kullanıyorum çünkü eskiden de ocean alın yazmışlardı buraya 😁 birde biraz pahalı açıkçası değiştirmedim tekrar..
Gunesinannesii Misskokulum biz bestiron kullanıyoruz canım baslar da bebeğim tadını begenmiyordu ama şimdi 11 aylık oldu baya alıştı tadına ☺️
[silindi] Misskokulum Newvit ve Ocean. Eğer tadını sevdirebilirseniz kesinlikle newvit öneririm. İçeriği tertemiz sadece keçiboynuzu özü ve demir desteği var başka birşey yok